|
||
kesinlikle sen diye daha anlamlı hatta söz olunca çok anlamsız oluyor ama ben niye öyle anlıyorum ya
|
||
|
||
| bir tek sen değilsin öyle anlayan bende öyle anlıyordum hatta ben şarkı sözlerine bakmam genelde kaç ay "sen" diye söyledim en sonunda ablam uyarmıştı beni yanlış söylüyorsun diye...orayı biraz garip söylüyor harun o yüzden biz yanlış anlıyoruz belkide... | ||
|
||
iyi de zaten doğrusu 'sen'. ama sanki Harun abi 'söz' diyor. yani sen başta 'sen' dediysen doğru anlamış ve doğru söylemişsin demektir.
|
||
|
||
tamam batırdım susuyorum..
|
||
|
||
yok canım estağfurullah ben düzgün anlatamadım demek ki. 'sen', 'söz' derken yazıyı iyicene karıştırdım ![]() herneyse galiba ben bu "sen" "söz" ün içinden çıkamayacağım
|
||
|
||
| dikkat ettiyseniz konserlerde sen deniliyor o albümde benimde dikkatimi çekmişti eko yüzünden büyük ihtimal ses yanılgısı yaşıyoruz | ||
|
||
| beni tek yanılgıya düşüren e yada ö harfi değil bunu da belirtiyim. ben belki uzattığı için e harfi ö gibi çıkıyordur diye düşündüm ama sanki 'z' sesi de çıkıyor. ama haklısın belki de eko yüzündendir.ama şarkının akustiğinde Harun abi'nin 'sen' dediği belli olduğu halde sanki çok az 'söz'e kaydırıyor onu.yani akustik'te n harfinde sorun yok onu z gibi duymadım hiç ama e harfini değişik çıkarıyor dikkatli dinleyince.ama yine de 'sen' olduğu çok belli. | ||
|
||
| belki bilerek ve isteyerek bizi şaşırtmaya çalışıyorlardır "sen" mi "söz" mü diye çünkü bir konserde "söz" ,"sen" hepsi birbirine giriyor hatta bazı konser kayıtlarında orada ne dediği bile anlaşılmıyor.. | ||
|
||
neden yaptıklarını bilemeyeceğim ama bence bilerek yaptıkları birşey.belki de sebep sadece Harun abi'nin orada şarkıyı öyle söylemesidir, e sesini etkileyici ve farklı çıkarmak isterken ö gibi birşey oluyordur. aslında saçma bir açıklama yaptım ya da belki de bize bir mesaj vermeye çalışıyorlardır hiç belli olmaz.
|
||
|
||
kesinlikle bir mesaj olabilir ya da sadece kelime oyunu yapıyorlardır..
|
||
|
||
onlardan herşeyi beklerim. belki de şöyle bir anlam vardır: (2.ve 3. satır için diyorum, birden aklıma geldi.)sen birşeyler yapacağına söz verdin ama yapamazdın çünkü uyuşuk, tembel, yalnızdın.
|
||
|
||
| ben de hep 'sen' diye söyledim ama doğrusu 'sen' mi yoksa 'söz' mü diye çok merak ediyorum bilemeyeceğim.reklamı da çok beğendim.artık Türkiye'nin bazı şeylerin farkına varması gerekiyor diye düşünüyorum.klip de süper zaten! | ||
|
||
umarım yarınki konserde uyan'ı söylerler (sanmıyorum ama ) ben de dikkat ederim orada ne diyor diye...
|
||
|
||
| büyük ihtimal söylerler nasıl olsa dys büyük düşler bir de arada çeşni olsun diye konulan daha mutlu olamam dan başka pek bir şey duyulmuyor kısıtlı süre tabi ama tahminim bu | ||
|
||
umarım. bana uyan'ı değil de, bir derdim var, cambaz'ı falan söylerler gibi geliyor. ama ben UYAN'ı istiyoruuuummm ![]() UYAN |
||