|
||
onlar sabit şarkılar artık onların söylenmediği bir konser mor ve ötesi için ilktir... uyan artık uyan
|
||
|
||
oh bak şimdi içim rahatladı o zaman UYAN için şu tanımı yapayım: ![]() yarın büyük ihtimal konserde dinleyeceğim ve umarım sonunu anlayabileceğim şarkı...
|
||
|
||
| "Ah bu hayat anlamsız bir şaka, herkes bunun farkında..." Hep burasına takılmışımdır bu şarkının. |
||
|
||
| ya bu şarkının gerek sözleri gerek yorumu muhteşem birşey ya ... | ||
|
||
arkadaşlar konserde dikkat ettim şarkıda 'söz' mü diyor 'sen' mi... şöyle birşey var: ikisi de deniliyor!! harun abi "sen" derken arkadan burak abi "söz" diyor.. yaa (çok dikkat ettim.)
|
||
|
||
ya ben de dinledim orayı dikkatlice ama çıkaramadım! :/ söz diyor sen diyor,karışıyor,ben sez diye bir şey çıkardım sonunda! :/
|
||
|
||
ben de ilk deyişlerinde yine sen ve söz anladım ama sonra ağızlarına baktım. gördüm ki harun abi sen diyor burak abi söz diyor. kerem abiye bakma fırsatım olmadı belki o da sez diyordur
|
||
|
||
şarkının burası meçhul yani!
|
||
|
||
biraz öyle ya neyse ha söz demişiz, ha sen ne farkeder uyan uyandır
|
||
|
||
| bu sen söz muhabbeti epey sürecek gibi.... | ||
|
||
haklısın ya konu çok uzadı.(suçlulardanım tabi ) amacından sapacak yakında. nasıl olsa bir sonuca varamayacağız burada kalsın arkadaşlar. şu andan itibaren sen ve söz hakkında birşey yazmayalım yeter bu kadar... yoksa emrah abi bizi paralar...
|
||
|
||
| geçen yıl albümü aldım nihayet o güzel şarkılar ve eşsiz müzikle tanışabilecektim albümün adı DÜNYAbYALAN SÖYLÜYOR albüm 10 şarkıdan oluşmakta yardım et...re...aşk içinde...uyan neyse hepsini dinledim her biri ayrı ayrı yer edindi zihnimde hiç tatmadığım duyguları tattım daha doğrusu merhaba dediğim her gün yeni bi duygu ile tanıştığım için geride bıraktığım isteyip de kurtulamadığım o duygularla neyse albümü dinledim re böyle beni çok etkilemişti taki onu dinleyene kadar ogündür bu gün en sevdiğim şarkı olmuştur UYAN öyle olmaya devam edecek ben hep diyeceğim uçan kuştaki güzelliği kaybettik hastayız...teşekkürler |
||
|
||
| uyan artık uyan "karanlık" uykundan ... | ||
|
||
| bu anlamlı, anlamlı olduğu kadar muhteşem, muhteşem olduğu kadar yaşadığımız dünyayla bütünleşen ve bütünleşerek bize bazı acı gerçekleri gösteren şarkının sözleri: uyan canım kardeşim, bak senin ellerinde hayatımız uçan kuştaki güzelliği kaybettik, hastayız çok sıkıldım ağlamaktan, durmaktan bu ahlaksız oyunlara devam etmek günah uyan artık uyan uyan dostum uyan uyan artık uyan karanlık uykundan sadece renkler vardı, sonra kayboldu onlar da biz nefes alamadan ah, bu hayat, anlamsız bir şaka herkes bunun farkında çok sıkıldım ağlamaktan, durmaktan bu ahlaksız oyunlara devam etmek günah uyan artık uyan uyan dostum uyan uyan artık uyan karanlık uykundan sen yine de o yolun sonundaydın sen yine de hiçbir şey yapamazdın sen, uyuşuk, tembel, yalnızdın sen. |
||
|
||
| foruma yeni üye oldum ve ilk yorumu bu şarkıda yapmak istedim tek kelimeyle mukemmel bi parca duygusal mı desem ne desem bilmiyorum kelimelerle ifade edilemeyecek bir şarkı | ||