|
||
| bu şarkının klibi çok güzel! şarkı zaten güzel, sözleri ise insanların yüzüne bas bas bağırılmalı bence... insanların yarısından çoğu uyuyor bu ülkede... | ||
|
||
| insanın her türlü duygularını kabartıyor.klibi müthiş zaten.ruslar yapmış.ama gerçekten hareketleniyorsunuz bu şarkıyla.nefretiniz de aşkınız da büyüyor... | ||
|
||
| Anlamlı ve guzel bir sarkı.. | ||
|
||
| klibine hayran kaldığım... her dinlediğimde dahada derinlere daldığım parça... beni bu şarkıyla tanıştıran biricik kuzenime selamlar burdan... |
||
|
||
| Uyan ,,Dünya yalan söylüyor,, albümündeki en iyi sarki bence. | ||
|
||
| bir şarkı bu kadar bi reklama uyar:)...klibi de çok güzeldi bu şarkının..bir sanatçının ünlü bir animasyonundan kesitlerle yapılmştı.. | ||
|
||
| bencede çok güzel bi şarkı yha | ||
|
||
Çok anlamlı ve MVÖ'nin yine farkını ortaya koyduğu bir şarkı
|
||
|
||
| muhteşem ötesi!!! | ||
|
||
| hayatımın şarkısı. her dinlediğimde ayrı anlamlar buluyorum. cansunun dediği gibi 2 kelime yeter muhteşem ötesi!!! fazla söze gerek yok | ||
|
||
Uyan 1998'de yazılmış. (Makina'dan bir bilgi.)
|
||
|
||
| uyan artık uyannnn uyan dostum uyan uyan artık uyan karanlık uykundan bence çok kişiyi uyandırdık bu şarkıyla dahada uyanacaklar MVÖsiyle | ||
|
||
| herşeyi mükemmel bir biçimde ifade ediyor mvö bu şarkıda | ||
|
||
| ben bu şarkının en çok klibine hastayım grubun vermek istediği mesajı en iyi şekilde gösteriyor hem klip hemde şarkı sözleri üstelik geçen sene yayımlanan milliyet reklamında yayınlanmıştı çok hoşuma gitti fazlasıyla yakışmıştı o reklama mor ve ötesi şarkısı
|
||
|
||
| KAYGUSUZ arkadaşım kimsenin uyandığı yok uyanacaklarınıda sanmıyorum, bu grubun bütün şarkıları dikkat niteliği taşıyo uyansalardı şimdiye kadar çoooktaaaaannn uyanırlardı yani senin anlıyacağın DÜNYA YIKILSA ANLAMAZLAR VE UYANMAZLAR.... malesefki durumumuz bu
|
||