|
||
MOR VE ÖTESİ nin en güzel şarkılarından biri
|
||
|
||
| klibini çok severim ve sözlerinin iyi olduğunu düşünüyorum | ||
|
||
| klibine bayılıyorum uyan şarkısının birgün herkes karanlık uykusundan uyanacaktır. | ||
|
||
Sadece renkler vardı,sonra kayboldu onlar da...
|
||
|
||
| uyan klibini ilk izlediğimde en çok dikkatimi çeken sahne; kafeste oryantal dans eden bir kadın figürü ve onun hemen önünde bir sağa bir sola giderek asker selamı veren figür olmuştur. bütün insanların en yukarıya çıkmak için birbirini ezdiği saate tırmanma sahneside çok anlamlı(elinde para olan adamın bir komutuyla hızla tırmanıyorlar)... zaman,sesler,renkler ve sevgi kayboluyor bir kaos ortaya çıkıyor.. klibin sonuna doğru cüce (ilk başlarda elinde gül olan adamı ispiyonlayıp yakalatan cüce ) cebindeki paraları boşaltıyor ...ve yükseliyor ...kıyafetlerini, elbisesi çok eski olan yanındaki adama veriyor..ve boyu biraz daha uzuyor ... kısaca baştan sona çok anlamlı bir klip ![]() ''sen yine de o yolun sonundaydın'' burada ki ses oyununu da şöyle anlıyorum.. ''söz yinede oyunun sonundaydın'' son olarak klibin başında şöyle yazıyor : artist: mor ve ötesi song : uyan trt : 00.00.17 ? yazıyor ? (ben buradan çok değişik bir şey anlıyorum ...ama belki de sadece yayın bilgisidir) |
||
|
||
| Uyan klip i harika bir klip klip ortalarındaki iki yüzlü insan figürü ve klip sonlarına doğru yoksul ile zenginin arasındaki bağ ile oluşan yeni dünya harika bir klip. | ||
|
||
| bu albümün en açık şarkılarından biridir .ve albümün en sert parçasıdır notalarında bile bir karmaşa var... kaos ortamını anlatıyor. . kapalı anlatımlar bu şarkıda diğerlerine göre daha az... verilen mesaj şarkının adından bile belli oluyor... |
||
|
||
çalsam tam süper olacak
|
||
|
||
mor ve ötesinin en harikalarındandır parçanın sonu çok güzel yanlızdııın seeeeen deyişine bitiyorum
|
||
|
||
evet gerçekten çok güzel şarkı..müziği de öyle
|
||
|
||
| tüm mor ve ötesi sarkilari gibi bu sarkida cok sey ifade ediyor. anlayana gercekten cok güzel bir sarki ama anlayana.. her sarkida kendini bulmak cok güzel bir sey. tesekkürler mor ve ötesi!
|
||
|
||
Ben salak gibi bu şarkıyı da ilk gördüğümde niye böyle birşey yapmışlardı ki demiştim. O zaman küçüktüm tabii, aklım ermiyordu. Şimdi yeni yeni anlıyorum bu şarkıyı da diğer şarkıları da. Ah salak kafam geç kaldım geç
|
||
|
||
çok güzel bir şarkı gerçekten //şu an bu şarkıyı dinleyerek yorum yazıyorum
|
||
|
||
| dinlemekte söylemekte ayrı keyif veriyor insana | ||
|
||