|
||
| Şarkını başına bitiyorum en çokta.. canımm kardeşiiimm diyor ya orası çok güzel..ve tabi gitar soloları.. |
||
|
||
| harika bir şarkı.şarkının başı sanki monotonluğu anlatıyor en azından ben öyle hissediyorum.23 ile birlite çalmaktan en çok zevk aldığım şarkı aynı zamanda. | ||
|
||
| süper bi şarkı ayrıca mor ve ötesinin ne kadar muhalif olduğunugösteren bi şarkı ve klibi müthiş bişeyy | ||
|
||
| sözleri,müziği,klibi...tek kelimeyle mükemmel. | ||
|
||
| CANIM KARDEŞİMMM =çok güzel bir yer yhaaa! çok sıkıldım ağlamaktan,durmaktan bu ahlaksız oyunlara devam etmek GÜNAH !! uyan artık uyan!!!!!! Uçan kuştaki güzelliği kaybetttik,hastayız!!!! muhteşem bir şarkı kesinlikle |
||
|
||
| Bir uyarıdır bu şarkı.. Bir durum raporudur.. Bir sesleniştir Türkiye'ye.. Mor ve ötesinin duyarlılığının göstergesidir bu şarkı.. " Canım kardeşim bak senini ellerinde hayatımız Uçan kuştaki güzelliği kaybettik , yastayız... " Uyannn artık uyann Uyan dostum uyan Uyan artık uyan Karanlık uykundan! |
||
|
||
| kibarca uyan gaflet uykundan diyor ama hiççççççççççççç...... | ||
|
||
| Şarkıda bir kelime oyunu hep dikkatimi çekmiştir. Normalde ; ''sen yine de o yolun sonundaydın..'' Ama şarkıda; ''sen yinede oyunun sonundaydın ..'' diyor.. Hatta ilerleyen kısımlarda ''sen'',''söz'' oluyor.. |
||
|
||
| mor ve ötesinin bütün şarkılarını çok seviyorum ama UYAN ın yeri çok başka .. söz müzik hepsi harika verdiği mesaj özellikle.. | ||
|
||
| BENCE DE "UYAN ARTIK UYANNN" | ||
|
||
| mor ve ötesinin en sert ve en muhalif şarkılarından biri bnce... | ||
|
||
| bu günlerde fazlasıyla aşık olduğum şarkılardan biri her zaman insanların bilinç altında olması gereken bir şarkı yapanlar da mor ve ötesi olunca.. | ||
|
||
| bu şarkıyı nedense gece dinlemeyi çok seviyorum.... | ||
|
||
| ...verdiği mesaj tam da bugüne uygun... | ||
|
||
bu şarkıyı nedense gece dinlemeyi çok seviyorum.... hiç farketmez gece- gündüz her zaman dinlerim
|
||