|
||
| Benim solo gitaristliğini yaptığım grup yaklaşık 1,5 yıl önce Samsun'da kuruldu... Vokal&Ritm Gitar=İsmet Cem Çetiner Solo Gitar=Tansu Turan Bass Gitar=Onur Yazıcı Davul=Ersin Demir Tarzımız aslında elemanlara bakılırsa punk kokuyor ama meydana çıkan şeyler apayrı mesela ben melankoli yazmayı severim ötekiler biraz daha sert melankoliyle ikisini karıştırdığımızda apayrı şeyler çıkıyor ortaya...Ama ortamın getirdiği koşullara göre piyasa şarkılar çalıyoruz...Kendi yaptığımız 4-5 tane şarkı var...Öyle idare ediyoruz...Ne yazıkki Samsun'da kayıt imkanı yok ve bu beni sinir ediyor!! |
||
|
||
| ben sanki bu çoçuğu bi yerden tanıyorum :/ daha fazla bilgi için www.rockstation.forumsplace.com... ehehe:p...en yakınımdaki kişi o benim... |
||
|
||
| hiç görmedim ve dinlemedim samsunda var mıdır konser bu aralar? | ||
|
||
| Samsun hep çürümüş yaa...Konser falan olmuyo...Müziğimizi dinletecek imkan bulamıyoruz kayıt bile yapamıyoruz...olursa okul festivallerine çıkıyoruz işte... | ||
|
||
| bunun için bi kaç grubun ortaklaşa gerekli yerlerle konuşması lazım değil mi? | ||
|
||
| lazım aslında...ama maddi açıdan kimsede imkan olmuyo...biz stüdyo istiyoruz kayıt stüdyosu konuşmadığımız yer kalmadı...ama dinleyen yok...artık müziği dinletmek bir hayal...samsun böyle işte...müzisyensen bitmişsindir...duymuşsundur discordia onlar bile çürümüşse burda biz napalımki?? | ||
|
||
| müzik yapmak daha çok kitleye ulaşmak için önündeki engelleri aşman gerekir.. ordan bulup şudan buluşturup yapman gerekir.. bkz:bedbin o kadar olumsuzluklarla karşılaştılar hala da devam ediyor ama diğer yandn da kapı açılıyor.. Öyle ya da böyyle bir kayıt yapıldu ve beğenildi demem o ki yeterki isteyein biri duyat YYAANEAA |
||
|
||
| biz hiç umutsuzluğa kapılmadıkki...bedbin gitti istanbulda kayıt aldı...engelleri aşıcaz tabikide buna inanıyorum inanmasam zaten sürdürmezdim...ama insan kendini bir garip hissediyo...sonuçta düşünsene bi stüdyoya giriosun 15 ytl veriosun anfilerden cazır cuzurdan başka ses duyamıosun...çok üzüo | ||
|
||
| bedbin gitti istanbulda kayıt aldı... öyle ya da böyle süper oldu.. tüm zorluklara rağmen... olmayan parayla gittiler zaten istanbula onu da çaldılar gitarlar çalındı o zorluklara rağmen vazgeçmediler.. inşallah sizlerde iyi olursunuz... başarılar. |
||
|
||
harbi saglam bi grup hele şarkılarını dinleseniz bitersiniz ))) yavaş yavaş samsunda piyasa oluyorlar
|
||
|
||
| emek harcamak gerekiyo...biz de zaten o emeği veriyoruz umarım yakın zamanda birşeyler olcak | ||
|
||
işallah dualarım sizler le :P:P
|
||
|
||
| harbıden bombasınız bea bu arada ben kımmıyım ben Rüzgar bı yerden hatırlayan olmustur sanırım ozellıkle volkan yane bız de ugrasıoz ama bakalım nereye gıder malummm Sevıyorum hepınızı konserde kopmustuk o gunu ıyı hatılıyorumda baska forumlara da beklerız yane sız muzıkte bende bılgısayarda professıonal ım herkezın ısı baska ama muzıgede kapagı attım ogretın bana sunu artıkkkkkk |
||
|
||
| ehehe inşallah bir daha konser olur yine kopartırız kardeş teşekkür ederim... | ||