|
||
harbıden bombasınız bea bu arada ben kımmıyım ben Rüzgar bı yerden hatırlayan olmustur sanırım ozellıkle volkan yane bız de ugrasıoz ama bakalım nereye gıder malummm Sevıyorum hepınızı konserde kopmustuk o gunu ıyı hatılıyorumda baska forumlara da beklerız yane sız muzıkte bende bılgısayarda professıonal ım herkezın ısı baska ama muzıgede kapagı attım ogretın bana sunu artıkkkkkk rüzgar forum a h.g yavrum işallah olur bi şeyler
|
||
|
||
oglum bana dua edim İ.T.Ü kazanim de size album yapım :D:D:D
|
||
|
||
| onemı yok gruptan sadece tansuyu tanıyorum ama sızlerle de tanısmak ısterım |
||
|
||
hepsi cok iyiler cocuklar
|
||
|
||
| bunlara dikkat!!! iyi işler çıkaracak elemanlar bunlar gerekli desteği verelim samsunlu olarak | ||
|
||
| destekliyorum sizi dinlemedim samsunda ama allah allah nyie duymadım ben ya neyse emeğe ssaygı başarılarr |
||
|
||
| sen birini duy bea kardeşim yaaa nasıl konserlere felan geliyon anlamadım |
||
|
||
| Vallla ya samsunda benim tekrar amatör gruplara göz atmam lasım halbuki hiçbi konser kaçırma tarftarı diilim alah alah W DEĞİL V kırmızı baget |
||
|
||
| ne diiyim valla tansu sizi iki kere falan izledim sahnede bombasınız son iki şarkının sözleride yazdın zaten ikiside süper oldu bea tam gaz yola devam yani | ||
|
||
| arkadaslar grup station dagıldı bızım eskı baterıstımız olan mertle ve volkanla yenı bı grup kurucakları haberını aldım volkan sureklı ovup duruyodu sanırım sonunda rahata erdı ama o grupta cok uzun sure tutunamayacakkk...bence |
||
|
||
| volkan hangi volkan ?? | ||