|
||
| bence çok güzel bi konserdi de bana çok kısa geldi bi de şebnem çıktığında önce iyidi de sonra baydı biraz ama şeboya saygı sonusuz tabi. | ||
|
||
izmirde o kadar hayranı var mor ve ötesinin radikal niye istanbulla,ankarada konser düzenliyorda izmire niye es geçiyo kesinlikle katılıyorum, yaz sezonunu kapattılar ve bu yaz İzmir'e sadece Dokuz eylül üniversitesine geldiler,bizde çok istiyoruz Mvö ve Şebnem Ferah'ı aynı sahnede görmek,çünkü gerçektende İzmir'de seyirci potansiyelleri oldukça fazla,umarım en kısa zamanda gelirler hayret bişey yaaa bizde hem mvö yü hemde şebnem ferahı aynı sahnede görmek isterizz
|
||
|
||
çok da büyük problem diil ya..içeri çim sahaya almadılar kii:( [/quote]evet almadılar herkez gibi bende çok sinir yaptım bu duruma..nedeni de çimlerin yeni eklimiş olmasıymış..herşeye rağmen konser Süüpperdii=)mvö'nün harika performansı,şebonun muhteşem sesi ahh ahh...çok güzeeldi ya işte:D:D |
||
|
||
| birlikte hangi şarkı ya da şarkıları söylediler? | ||
|
||
| mor ve ötesi hangi şarkıları söyledi??? hepsini hatrlayan var mı?? ya da tek soruya indirim "hayat"ı söylediler mi? | ||
|
||
| galiba konsere giden pek yok. | ||
|
||
| bence konsere kimse gitmemiş.ankara da oturan yok ya da dün ankara yağışlıymış ondan gitmediler ama ilkyaz gitcekdi o da yok | ||
|
||
| ya da bizi çatlatmaya çalışıyorlar ya da merak etmemizi istiyorlar!! | ||
|
||
| ilkyaz baya uzun anlatmış.ama şimdi ortalarda yok. | ||
|
||
ya o olurdu aslında bu saatlerde ama heralde hala başı ağrıyor.. mvö gazileri diye bir dernek gibi bir şey açmak gerek
|
||
|
||
| kesinlikle öyle bir dernek lazım bize. konserden sonraları ben 1 hafta kendime gelemiyorum. ilkyaz da o durumda galiba.. | ||
|
||
evet o derneğe bende üye olabilirim konserlerden sonra kendime gelebilmek için bir kaç günün kesin geçmesi lazım
|
||
|
||
her ne kadar konsere gidemesemde, araştırmalarım sonucu şebo ile mvö'nün kuruçeşmedeki gibi "küçük sevgilim"i ve "bu aşk fazla sana"yı beraber söylediklerini öğrendim
|
||
|
||
acaba o araştırmalrında mor ve ötesinin "hayat"ı söyleyip söylemdiğini öğrendin mi??? ya çok merak ediyorum sadece istanbullura inat mı yapıyorlar?
|
||
|
||
Eski şarkılarını çok fazla söylemediklerini biliyorum. "Hayat"ı da büyük ihtimalle söylememişlerdir. Not: Kesin bir bilgi değildir arkadaşım ama, hayatta eski bir şarkı olduğundan söylenmeme ihtimali oldukça yüksek
|
||