|
||
acaba o araştırmalrında mor ve ötesinin "hayat"ı söyleyip söylemdiğini öğrendin mi??? yok söylemediler eskilerden bitek daha mutlu olamam söylendi
ya çok merak ediyorum sadece istanbullura inat mı yapıyorlar? |
||
|
||
acaba o araştırmalrında mor ve ötesinin "hayat"ı söyleyip söylemdiğini öğrendin mi??? yok söylemediler eskilerden bitek daha mutlu olamam söylendi ya çok merak ediyorum sadece istanbullura inat mı yapıyorlar? hatta eskilerden tek bir şarkı mı söylenmiş
|
||
|
||
acaba o araştırmalrında mor ve ötesinin "hayat"ı söyleyip söylemdiğini öğrendin mi??? yok söylemediler eskilerden bitek daha mutlu olamam saöylendi ya çok merak ediyorum sadece istanbullura inat mı yapıyorlar? hatta eskilerden tek bir şarkı mı söylenmiş ![]() |
||
|
||
| sanırım kuruçeşmede söylediklerinin aynılarını söylemişler.şebo da aynı şekilde. | ||
|
||
Biz kuruçeşmede biraz daha şanslıymışız o zaman. Yalnız şarkı, daha mutlu olamam,orda durma söylenmişti. Olsun genede, onlar her şekilde coşturmuşlardır kesinlikle
|
||
|
||
| yok artık ya eski şarkılarını bunlar çöpe atıyor galiba??? eski şarkılarıyla alıp vermediklerine hep yeni şarkılar hep yeni şarkılar... |
||
|
||
çok soğukmuş,sahneden çok uzaktalarmış....ama sonuçta mvö.her şekilde dinlenir,çok da güzel olur,hatta müthiş olur.
|
||
|
||
aslında haberler duyurular kısmında anlatmıştım konseri ama birde burda yazıyım arkadaşlar konser gerçekten sözlerle anlatılamayacak kadar güzeldi mor ve ötesi saat 9 da çıktı ve 10.30a kadar sahnedeydiler daha mutlu olamam dışında sadece son iki albümden şarkılar söylendi ki bu beni gerçekten çok üzdü içimden geçirmedim değil yani keşke en azından yalnız şarkıyı söyleselerdi diyeama yinede gerçekten keyif alarak izledim bütün konseri hatırladığım kadarıyla yardım et,cambaz,bir derdim var,re,serseri,aşk içinde,az çok,uyan,parti,ayıp olmaz mı,kördüğüm,şirket,kış geliyor,darbe,büyük düşler ve sonu belliyi söylediler fakat üzüldüğüm bir nokta vardı oda sahnenin seyircilerin bulunduğu yerden bayağı bir uzak olmasıydı yani en önde olmama rağmen çok iyi göremediğimi söyleyebilirim harun her zamanki gibi çok sıcak kanlı ve sevimliydi, o güzel sesinden bizi mahrum bırakmadığı için binlerce kez dua ettim içimden,kerem ö. yine bol bol kendinden geçti tabi bizde beraberinde kendimizden geçmiş olduk,burak için kelimeler yetersiz kalır, ancak saygıyla önünde eğilebilirim böyle bir müzisyenin, zaten konumu nedeniyle zar zor görebildiğimiz ama bu sefer çoğu zaman hiç göremediğimiz diğer keremimiz de yine pek bi soğukkanlı,sakin şekilde baterisini çalıp bizi kendine hayran bıraktı yani rüya gibi bir konsere ev sahipliği yaptı odtü dün gece ama ben kısa sürdüğünü düşünüyorum ya da doyamadım onları izlemeye fakat sonuç olarak performansları, hiçbir zaman kendinden ödün vermeyen kaliteleriyle saatlerce ayakta alkışlanıcak nadir gruplardan biri olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu mor ve ötesi... |
||
|
||
arkadaslar ben ceVap Veriiim konserde morve ötesi sevda ciceğiyle acılısı yaptı dünya yalan söylüyor albümüyle büyük düşler albümünden sarkılarını söyledi nerdeyse hepsini..zaten herkes costu konserde havanın sogukluğunu bile inanın hissetmedimm o kadar muhtesemdiki konser saat tam 10:25 da mvo sahneden ayrıldı ve 10:35 gibi sebo sahnee cıktı zaten sahneye cıkmadan harun sebonun anonsunu falan yaptı sonra sebnem cıktı ve ODTÜ mor ve ötesinden sora bir kez daha sallandı biz salladık o müthiş finale dogru sebnem ferah sahneye mor ve ötesini davet etti ve kücük sevgilim 'i sölediler beraber ve orası muhtesem bi atmosferdi inanin arkadaslar hatta mükemmeldii yaa..ve kapanısı bu ask fazla sanayla yaptılar ki o da Harun ve Sebo düetiydi.tabe konser 1 gibi bitti biz hala acaba bir umut olurda görebiliriz diye cıkıs kapısında beklesekte siyah camlı olan arabanın içinden hiçbirsey göremedik bize kalan gecenin muhtesemligi ve mükemmel müzik keyfiyle örtüsen iananılmaz seslerdi..Mor ve ötesi ve Şebnem ferah
|
||
|
||
| şebnem ferah hangi şarkıları çaldı? | ||
|
||
| sebo cakıl tasları,bugün,ben sarkımı söylerken,gözlerimin etrafındaki cizgiler,bu ask fazla sana,delgeç,okyanus,gecmişe yolculuguda söledi galiba inan rüya gibi bi geceydi ama genelde yeni sarkılarını söledi..mükemmeldiler ya tek kelimeyle..:d:d:d | ||
|
||
eminim güzeldir şebonun performansı ama şebocular çok gıcıktı. yanımdaki kız harun abi "artık sonuna geldik" alan dediğinde "oleeey!" diye bağırdı ve deli etti beni
|
||
|
||
| aynı şeyi kuruçeşme'de ben yaşadım.yanımda uyuz bir adam vardı patlatcaktım kafasına da arkadaşım sakinleştirdi.harun abi bir şey diyo bu cevap veriyor,dalga geçiyor falan bir de bitmesi için dua etti bi ara uyuz ve de gıcık şahsiyet!! | ||
|
||
eminim güzeldir şebonun performansı ama şebocular çok gıcıktı. yanımdaki kız harun abi "artık sonuna geldik" alan dediğinde "oleeey!" diye bağırdı ve deli etti beni evet öyle tipler çoktu bizim önümüzde de bir kız vardı bütün konser boyunca cambaz diye bağırdı ve dikkat ettim cambaz ve bir derdim var dışında hiç bir şarkıyı bilmiyor gelde deli olma şimdi ama en azından haruuun diye bağıran kimseye denk gelmedim yoksa artık dayanamaz patlardım heralde birine
![]() |
||
|
||
| kuruçeşme arena da çok vardı şebnem aşığı benim yanımda ki 4 genç harun şeboya sarılınca adama neredeyse küfür ettiler sahneye fırlicak gibiydiler haruna hakaret ettiler resmen.. | ||