Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Radikal Gazetesi 10. Yıl Konserlerinin İkincisi

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: Radikal Gazetesi 10. Yıl Konserlerinin İkincisi

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 [ 4 ]

damlaa 23.09.2006 19:54:02
aa birde harun şeboya sarılınca birisi bir laf söyledi ama şimdi onu buraya yazamam arkadaşlar tutmasa kavga çıkıyordu çok kişiden tepki aldıda sustu neyse

cagico 23.09.2006 19:55:48
ya kuruçeşmede kızların yanında erkeklerden de haruuuuuunnn diye bağıranlar vardı! :/ harun odtü'de de sarıldı mı şeboya öyle?

rainbow 23.09.2006 19:57:05
Hepimiz aynı dertten yakınıyoruz öyleyse Smiley Bende kuruçeşmedeyken önümdeki ve solumdaki kızlar "ne zaman gidecekler,hadi bitsede şebo çıksa"gibisinden laf edip durdular. Ortalardanda kızlar "haruuunnnn" diye bağırıyorlardı. Harun abide hiç umursamadı tabikide, herkes de o kızlara güldü,kızlar azda olsa utandı sanırsam Grin

charmed 23.09.2006 19:59:17
arkadaşımın yanında ki kız" neden herkes harun seni seviyorum harun benimle evlen diyo da burak benimle evlen demiyor" diye sorunca acayip şekilde gülme krizine girdik Grin Grin

cagico 23.09.2006 20:01:33
bu büyük bir sorun canım diye açıklama yapsaydınız keşke Smiley

charmed 23.09.2006 20:02:41
yorum yapmadık ama saatlerce güldük

ilkyaz 23.09.2006 20:20:58
gülünmez mi yaa Grin

decision13 23.09.2006 23:43:03
ya VALLA çevremizdekiler konserde acayip acayip bakıyolardı bize
her şarkıda deli gibi bağırınca...ya konser sonunda mor sahneye çıkınca nası bi çığlık atmışım:)arkadaşlar söylüyo:D

w harfini kullanmak için yanlış yer seçtiniz!

bihtermvo 24.09.2006 12:47:31
aman biz şükredelim bi duman konseinde oğlanın biri batu seninim diye bağırmış allahtan odtüde öyle bişey olmadı düşünsenize yanınızda bi oğlan kerem seninim diye barıyo .... bu arada odtüde milletin elleri kırıktı sanırım hiçbiri su şişelerin taşımadılar direk sahneye valla içimden demediğim kalmadı...

bihtermvo 24.09.2006 12:50:10
eminim güzeldir şebonun performansı ama şebocular çok gıcıktı. yanımdaki kız harun abi "artık sonuna geldik" alan dediğinde "oleeey!" diye bağırdı ve deli etti beni Angry
üşümüştür(donmuşturda)ondandır.bide bence şebo ismini değiştirsin şeker kız kendi olcak ama valla gıcık değil abartı

yüxexes 24.09.2006 15:17:27
şebo sahnede süperdi onu anlatmaya kelimeler yetmiyor sadece hayranım sana şebomm.... sanırım kuruçeşmedekiyle çok benziyodu konser sarılmalar bile aynen tekrarlandı

off ones rocker 24.09.2006 17:07:34
bilkent ten gelenler o kadar gıcıktı ki yanımdakilerle kavga ediyodum nerdeyse ağızlarından çıkanı duymuyolar ya kendileri adammış gibi mvö ne laf ediyolar

ilkyaz 25.09.2006 13:20:20
aman biz şükredelim bi duman konseinde oğlanın biri batu seninim diye bağırmış allahtan odtüde öyle bişey olmadı düşünsenize yanınızda bi oğlan kerem seninim diye barıyo .... bu arada odtüde milletin elleri kırıktı sanırım hiçbiri su şişelerin taşımadılar direk sahneye valla içimden demediğim kalmadı...
bi de yeşil fosforlu neslener atıp durdular. sinir oldum ama VIP bölümünden birinin kafasına geldi bi tanesi çok gülmüştüm o zaman Grin

haa, o "oleeey" diye bağıran kızın mvö'den anladığı yoktu ki bihter. cambaz'ı, daha mutlu olamam'ı bi de bir derdim var'ı söyledi sadece, zaten sevgilisiyle öpüşüp koklaşmaktan doğru dürüst dinleyememiştir garibim...

bihtermvo 26.09.2006 11:52:47
bi de yeşil fosforlu neslener atıp durdular. sinir oldum ama VIP bölümünden birinin kafasına geldi bi tanesi çok gülmüştüm o zaman Grin

haa, o "oleeey" diye bağıran kızın mvö'den anladığı yoktu ki bihter. cambaz'ı, daha mutlu olamam'ı bi de bir derdim var'ı söyledi sadece, zaten sevgilisiyle öpüşüp koklaşmaktan doğru dürüst dinleyememiştir garibim...
valla her telden insan vardı tikisi agrasifi kendini bi halt zannedeni konsere değilde başka bi yere gittiğni sananı.... ama onlara rağmen süperdi konser

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 [ 4 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468