|
||
giden varsa yazsın yediği içtiği onun
|
||
|
||
| burak güvenle tanıştım ve harun tekin'i tebrik ettim!daha ne olsun yahu.bi de beni görevlilerin yanına aldılar ordan izledim mor ve ötesi'ni... | ||
|
||
| onu nasıl yaptın yaaaa...ben bi imza almak için arka tarafa gittim adamlar kovdu beni:D:Dkonserde görevli falan mıydın??nasıl yaaa:D:D | ||
|
||
| naaptın da kovuldun eceeeeeeee biz daha konserine gidemiyoz yaşımız 15 diye izin vermiyolar... | ||
|
||
yaa çilekeşten imza almak için arka tarafa bi dolanayım dedim hoş kimse yok falan dedim ama adam izin vermedi,gider misiniz falan dedi bende ya 1 imza alacaktım dedim hayııır dedi..bnde boynum bükük gittim..mvö çok geç bitiiği için bide kalabalık fazla olduğu için öyle birşeye girişemedim bile..zaten izin vermezlerdi..kerem ö'nün penasını da alamadım zaten..inşallah bigün hepsini yapacağım..bide bütün albümler çantamda kalem falan herşey tam takır ama gel gör ki bi imza bile alamadım...![]() |
||
|
||
| yaaa tamamen şans eseri oldu canım benim yanımdaki iki kız görevliymiş biz en öndeydik onlarla beraber tanıştık falan.ama acayip sıkışıktı bi de pogo yapıp durdular zaten neyse bizi bi abi gelip görevlilerin yanına aldı.en önden mvö izledim bee! | ||
|
||
| off Allahım off..bende yakındım ama fazla değil işte ama tam görebiliyordum yani o yeter..yav bi kere de şans bana gülse bu konuda yaa..pogo lafını duymak istemiyorum artık alakasız oldum ama tepem atıyor isimlerini duydukça....nese inşallah bana da böle bişeler olur... | ||
|
||
| inşaallah olur yaa inşaallah!gerçekten mükemmel bişey!burak'ı 2 saat takip ettim:)artık kesinlikle unutamaz beni:) | ||
|
||
| eminim mükemmeldri..hayalini ble kurmak bana zevk veriyor ki gerçeği olsa nasıl olur bilemem..ama konser süperdi yaa süperdi..kerem ö uçurdu beni yine..şarkılar,performans,festival herşeyiyle yaşanmaya değerdi..pogocular da olsa yine de iyi ki yaşamışım o günü.. | ||
|
||
inşaallah olur yaa inşaallah!gerçekten mükemmel bişey!burak'ı 2 saat takip ettim:)artık kesinlikle unutamaz beni:) ..unutur.
|
||
|
||
| nedenmiş o?yaa sadece tanışsaydık ve kalsaydı unuturdu tabii de sürekli peşindeydim burağın ayrıca sahnedede dibindeydim yani.. | ||
|
||
| ben de en önden izleyenler arasındayım kerem özyeğenin önünde sahnenin biraz daha sol tarafındaydım 2 kişiye konser sonrası yardım karşılıgında içeri girebilmeleri için kart verdiler ama ben mor ve ötesi için tee manisa dan tam 9 saat yol çekerek gittiğim ve istanbulu hiç bilmediğim için fazla geçe kalmamayı tercih ettim ![]() kerem sahnede çok hareketliydi o klasik tekme atma hareketlerini yaparken mikrofon ayagını devirdi falan buragı ilk kez kafa sallarken gördümperformansları mükemmeldi açıkçası sadece onların konseri olsaydı kendimden geçerdim ama telefonumun şarjı bittiği ve benim beni alması için abimi aramam gerektiği için bir yusuf halidir sarmıstı beni sonlarda ve bir derdim var ı çalamadan indiler ![]() ama gerçekten festivalin moğollar ve çilekeşle birlikte en iyi performansa sahip grubuydular |
||
|
||
| evet moğollar çok güzeldi..adamlar dinlendirdi resmen ya.cahit berkay selvi boylum al yazmalımı çaldığında hayran hayran baktık adama..o kartları ben alırdım yaaa:D:Dgeçemedim ben içeriye.. kerem süperdi ya süperdi..hopla zıpla falan..bize söylettirmesi flan çok güzeldi elleriyle''sizde''gibi hareketler falan yaptı..tabi ben onu görünce daha da bir bağırmaya başladım..
|
||
|
||
| yaa siz yine gitmişsiniz ben 1 yıldır morveötesi konserine gidemedim en son antalya ya geldiklerinde gidebilmiştim ama onlara fazla yaklasamadım özledim ya süper konserdi antalya ya gelmezlermi bi daha... | ||
|
||
| gelirler yaa..ben dün değil ondan önceki gün msj mail attım menajerlerine mersin ya da adana olacak mı diye ki buralar olursa kesin antalyaya da gelirler..kesin birşey belirlenmedi,siteyi takip edebilirsin dedi..geçen sene de eylül ayında adanaya gelmişlerdi gitmiştim..bu sene de o zamanlar da gelme ihtimlleri bence var.. | ||