Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
barışarock!

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Konser Sonrası Yorumlar

: barışarock!

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3

soulOfTheRock_cadıı 29.08.2006 15:01:53
umarım gelirler onların konserlerinin zevki baska kımsede yok çünkü...

isoking 29.08.2006 21:01:40
ece dikkat et bak  konser yüzünden başına bişey gelmesin çok güzel fotolar çektiysen gönderde bakalım

ilkyaz 30.08.2006 12:30:11
Ece üzülme sen bulursun bi yolunu penayı da alırsın imza da attırırsın...
Hakkaten fotoğraf varsa göndersene yaa merak ettim...

CrazyForYou 30.08.2006 15:16:56
İçki savaşı yapıp Tuborg birasını 3 liradan 1,5 liraya indirten devrimci alkolikleri gördüm
Meyve-sebze standındaki amcadan bedava hıyar yiyenleri gördüm..
Pogo yapan tipler gördüm..=)

Mor Ve Ötesini gördüm..
40-45 dakikalık performans bana yetmiyor yahu Smiley

ecee 30.08.2006 21:30:26
Ece üzülme sen bulursun bi yolunu penayı da alırsın imza da attırırsın...
Hakkaten fotoğraf varsa göndersene yaa merak ettim...
canım yaa yandı hepsi..pogocuların saldırısı sonucunda makinam boş boş çekti ve mvönün çektiğim onlarca pozu teker teker yandı..sadece 4 tane çilekeşim var..mvö hiiiç yok..sinirliyim o pogoculara halaaaa...

morvveötesi 30.08.2006 21:55:00
bende gittim arkadaşlar SÜPERDİLER tek kelimeyle....bende sadece onlar için gittim muhteşem ötesiydiler ya...konserden sonra ne mutlu bana ki bende harun VE keremle konuşabildim...harun sanırsam ilgiden bıkmış oyüzden pek ilgilenmedi ama ben peşinden ayrılmadım onu görünce cocuk gibi oldum ya cok komiktim:d:D ama kerem cok ii daVrandı canım yaaa...sanki önceden tanışıoz gibi cok samimi ve içtendi resim cektim hatat harunlada cektim ama cok salagımki fofraf mak. almamışım telden cekmeye calıştım oda cok ii olmadı:S
mor VE  ötesi sahneye cıkcakmış ben sahnenin asagısındaydım kuzen aradı hadi gel cıkcaklar dedi bi baktım dolmuş her yer:s öne gecmem gerkiodu VEgectim:D:Dbelki binlerce insanı deştim ve gectim sonunda öne geldim önümde 2-3 kişi VARdıda onlarında önüne gecmeye utandım:)Smiley
hersey süperdi muhteşemdiler,sahne performanslarının harikalıgına diyecek söz yok zaten....
SÜPER ÖTESİ MOR VE ÖTESİ....cok seViorum onları umarım baska konserde yine konuşma fırsatı bulablirim.........

e be arkadaşım insaf bir iletide 7 tane w dahası birçok imla hatası yapmışsın.. bu bana eziyet değil de ne şimdi? siz de üzerinize düşen görevi yapsanız ne olur sankı

angst 31.08.2006 11:10:27
İçki savaşı yapıp Tuborg birasını 3 liradan 1,5 liraya indirten devrimci alkolikleri gördüm

Mor Ve Ötesini gördüm..

Bursa da tam 2 saat sahnedeydiler süperdi yaa. :)ama barışarockı kaçırdığım için üzülüyorum Sad Cry

turuncu ve ötesi 01.09.2006 07:44:26
ben de oradaydım her zamanki gibi Smiley
sesimin kısılmasının tek sorumlusu bu arkadaşlardır Tongue

danseden_ayu 01.09.2006 15:36:17

Mor Ve Ötesini gördüm..

Bursa da tam 2 saat sahnedeydiler süperdi yaa. :)ama barışarockı kaçırdığım için üzülüyorum Sad Cry
eğer bursa daki uludağ üniversitesindeki performasından bahsediyorsan.. şahaneydi.. o yağmur...

Greengirl_gg 01.09.2006 16:34:17
yaa siz yine gitmişsiniz ben 1 yıldır morveötesi konserine gidemedim en son antalya ya geldiklerinde gidebilmiştim ama onlara fazla yaklasamadım özledim ya süper konserdi antalya ya gelmezlermi bi daha...

sen gene 1 yıldır gidemiyorsun ya ben hiç gedemedimm Cry

dry 03.09.2006 14:02:55
muhteşem bi konserdi tek kelmeyle her şeyiyle her olayıyıla süperdii!!!! mor ve ötesinin çıkışı şarkılarıı her şey harikaydııı!

karabasan 04.09.2006 12:53:48
maalesef konser başladığı andan itibaren titreyen vücudum ve ayakta duramamazlığımın tabiki sebebi onlar değildi... bütün günün yorgunluğu ve havanın soğukluğu bana çadırımdan sessizce eşlik ettirerek dinlettirdi konseri..

06.09.2006 08:20:09
yaa siz yine gitmişsiniz ben 1 yıldır morveötesi konserine gidemedim en son antalya ya geldiklerinde gidebilmiştim ama onlara fazla yaklasamadım özledim ya süper konserdi antalya ya gelmezlermi bi daha...

sen gene 1 yıldır gidemiyorsun ya ben hiç gedemedimm Cry

kara bahtımız aynıymış.bende konserlerine hiç gidemedimmmm!!!! Sad Angry Embarrassed Sad Angry Undecided Cry Cry Cry

haruncuk 10.09.2006 10:09:39
bende gittim o konsere babamla baba beni götür o konsere diye yalvardm sonunda gittik burakun süper bi enerjisi var habire hopladı zıpladı ee tabi bende.son şarkı cambazda millet süper çoştu bee süper geceydi uykumda bile gördüm onları harun abi penasını veriyodu bana yaaaV

turker 17.09.2006 01:07:27
Ben BarışaRock'a gittim fakat ancak sadece Çilekeş'i dinleyip döndük,

Çilekeş sahneden indikten sonra Kulis'te Kerem abiyi gördüm ve fotoğrafını çektiydim.. Hiçbir yere koymadıydım şimdi ilk buraya koyuyorum..

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468