|
||
| umarım gelirler onların konserlerinin zevki baska kımsede yok çünkü... | ||
|
||
| ece dikkat et bak konser yüzünden başına bişey gelmesin çok güzel fotolar çektiysen gönderde bakalım | ||
|
||
| Ece üzülme sen bulursun bi yolunu penayı da alırsın imza da attırırsın... Hakkaten fotoğraf varsa göndersene yaa merak ettim... |
||
|
||
| İçki savaşı yapıp Tuborg birasını 3 liradan 1,5 liraya indirten devrimci alkolikleri gördüm Meyve-sebze standındaki amcadan bedava hıyar yiyenleri gördüm.. Pogo yapan tipler gördüm..=) Mor Ve Ötesini gördüm.. 40-45 dakikalık performans bana yetmiyor yahu ![]() |
||
|
||
Ece üzülme sen bulursun bi yolunu penayı da alırsın imza da attırırsın... canım yaa yandı hepsi..pogocuların saldırısı sonucunda makinam boş boş çekti ve mvönün çektiğim onlarca pozu teker teker yandı..sadece 4 tane çilekeşim var..mvö hiiiç yok..sinirliyim o pogoculara halaaaa...
Hakkaten fotoğraf varsa göndersene yaa merak ettim... |
||
|
||
| bende gittim arkadaşlar SÜPERDİLER tek kelimeyle....bende sadece onlar için gittim muhteşem ötesiydiler ya...konserden sonra ne mutlu bana ki bende harun VE keremle konuşabildim...harun sanırsam ilgiden bıkmış oyüzden pek ilgilenmedi ama ben peşinden ayrılmadım onu görünce cocuk gibi oldum ya cok komiktim:d:D ama kerem cok ii daVrandı canım yaaa...sanki önceden tanışıoz gibi cok samimi ve içtendi resim cektim hatat harunlada cektim ama cok salagımki fofraf mak. almamışım telden cekmeye calıştım oda cok ii olmadı:S mor VE ötesi sahneye cıkcakmış ben sahnenin asagısındaydım kuzen aradı hadi gel cıkcaklar dedi bi baktım dolmuş her yer:s öne gecmem gerkiodu VEgectim:D:Dbelki binlerce insanı deştim ve gectim sonunda öne geldim önümde 2-3 kişi VARdıda onlarında önüne gecmeye utandım:) ![]() hersey süperdi muhteşemdiler,sahne performanslarının harikalıgına diyecek söz yok zaten.... SÜPER ÖTESİ MOR VE ÖTESİ....cok seViorum onları umarım baska konserde yine konuşma fırsatı bulablirim......... e be arkadaşım insaf bir iletide 7 tane w dahası birçok imla hatası yapmışsın.. bu bana eziyet değil de ne şimdi? siz de üzerinize düşen görevi yapsanız ne olur sankı |
||
|
||
İçki savaşı yapıp Tuborg birasını 3 liradan 1,5 liraya indirten devrimci alkolikleri gördüm Bursa da tam 2 saat sahnedeydiler süperdi yaa. :)ama barışarockı kaçırdığım için üzülüyorum Meyve-sebze standındaki amcadan bedava hıyar yiyenleri gördüm.. Pogo yapan tipler gördüm..=) Mor Ve Ötesini gördüm.. 40-45 dakikalık performans bana yetmiyor yahu ![]()
|
||
|
||
ben de oradaydım her zamanki gibi ![]() sesimin kısılmasının tek sorumlusu bu arkadaşlardır
|
||
|
||
İçki savaşı yapıp Tuborg birasını 3 liradan 1,5 liraya indirten devrimci alkolikleri gördüm Bursa da tam 2 saat sahnedeydiler süperdi yaa. :)ama barışarockı kaçırdığım için üzülüyorum Meyve-sebze standındaki amcadan bedava hıyar yiyenleri gördüm.. Pogo yapan tipler gördüm..=) Mor Ve Ötesini gördüm.. 40-45 dakikalık performans bana yetmiyor yahu ![]() ![]() |
||
|
||
yaa siz yine gitmişsiniz ben 1 yıldır morveötesi konserine gidemedim en son antalya ya geldiklerinde gidebilmiştim ama onlara fazla yaklasamadım özledim ya süper konserdi antalya ya gelmezlermi bi daha... sen gene 1 yıldır gidemiyorsun ya ben hiç gedemedimm
|
||
|
||
| muhteşem bi konserdi tek kelmeyle her şeyiyle her olayıyıla süperdii!!!! mor ve ötesinin çıkışı şarkılarıı her şey harikaydııı! | ||
|
||
| maalesef konser başladığı andan itibaren titreyen vücudum ve ayakta duramamazlığımın tabiki sebebi onlar değildi... bütün günün yorgunluğu ve havanın soğukluğu bana çadırımdan sessizce eşlik ettirerek dinlettirdi konseri.. | ||
|
||
yaa siz yine gitmişsiniz ben 1 yıldır morveötesi konserine gidemedim en son antalya ya geldiklerinde gidebilmiştim ama onlara fazla yaklasamadım özledim ya süper konserdi antalya ya gelmezlermi bi daha... sen gene 1 yıldır gidemiyorsun ya ben hiç gedemedimm ![]() kara bahtımız aynıymış.bende konserlerine hiç gidemedimmmm!!!!
|
||
|
||
| bende gittim o konsere babamla baba beni götür o konsere diye yalvardm sonunda gittik burakun süper bi enerjisi var habire hopladı zıpladı ee tabi bende.son şarkı cambazda millet süper çoştu bee süper geceydi uykumda bile gördüm onları harun abi penasını veriyodu bana yaaaV | ||
|
||
| Ben BarışaRock'a gittim fakat ancak sadece Çilekeş'i dinleyip döndük, Çilekeş sahneden indikten sonra Kulis'te Kerem abiyi gördüm ve fotoğrafını çektiydim.. Hiçbir yere koymadıydım şimdi ilk buraya koyuyorum..
|
||