|
||
| 1 mor ve ötesi harikası..yalnız bendeki albumde 'bilen bilsin duyan duysun benim derdim derdim senin olsun' şeklinde yazıor böle bir hatanın olması garip geldi bana acaba sizdeki de ölemi yoksa birtek benimkindemi var bu basım hatası? | ||
|
||
| bu cumleler bende de var ama once benım derdim senin olsun sonra bilen bilsin duyan duysun diye devam edıyor | ||
|
||
| hım sağol anladım demekki benimkinde bir hata var ama şaşırdım yani ilginç.. | ||
|
||
| oof ya bu şarkı benim şarkım!! dinlemediim gün asla yoktur! akustiğini dinlemeyen varsa öneririm.. Türkçe yazıyoruz! |
||
|
||
Klibi ile tam bir bütünlük sergilemeyi başarmış nadir şarkılardan bence ![]() Bu arada bu güzelim şarkıyı bu sitede az kişi mi seviyor, çok az kişi yazmışta
|
||
|
||
| bu şarkı seVilmezmi hiç yaaaaaaa! | ||
|
||
| Mükemmel bir şarkı...Müziği,sözleri,herşeyi çok güzel şarkının..Klibi de ayrı güzel zaten:) | ||
|
||
ama burda pek ilgi görmüor sanırım olsuun biz seviyoz işte
|
||
|
||
bu sabah arkadaşım sayesinde yol boyunca dilime dolanmış olan şarkı... ben aman aman'ı söylüyordum,arkadaşım bak yine şarkı söylüyor,ben de mvö'den bir şarkı söylüyrodum ama oh olsun sana unuttum işte dedi,ben tabi ısrar edince bu söylemeye başladı ilk kelimeyle ben de başladım..e o da halime güldü dumanı'ı sattım saniyede diye.ama napim yani bir yanda duman,bir yanda mvö!elbette mvö..duman'ı da severim ama morlar bitane..
|
||
|
||
| YEMİN EDERİM GÜNDE EN AZ 100 KEZ DİNLEMEZSEM FENALIK GELİYOR.ŞARKIDA DEDİGİ GİBİ AŞK YALAN | ||
|
||
harika bir şarkı ya bu şarkı sevilmez mi
|
||
|
||
| mor ve ötesi nin diğer şarkıları gibi çok ama çok güzell!!! | ||
|
||
şarkının güzelliğine diyecek bir şey yok elbette... klip şarkılarından biri olmayı hak ediyor ve tabi klibi de çok hoş... ben de çok seviyorum!! ama dysde daha iyileri olduğunu da düşünüyorum ![]()
|
||
|
||
dys'nin en hoş şarkılarından ya. Klibide çok güzeldi,renkler falan harikaydı
|
||
|
||
zaten klipte çok ilginç bir şey yoktu, klibi harika kılan o renklerdi güzel düşünülmüş
|
||