mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Dünya Yalan Söylüyor

Konu: aşk içinde

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6

gün_ışığı 03.10.2006 20:52:27
zaten klipte çok ilginç bir şey yoktu, klibi harika kılan o renklerdi  Wink  Wink güzel düşünülmüş  Smiley
evet kesinlikle sade ama göz alıcı Wink

13.01.2007 22:10:26
aşk içinde

bugün varsın, yarın yoksun
kocaman bir çığlık olsun
bilen bilsin, duyan duysun
benim derdim senin olsun

aşk içinde yalan içinde
tek bir ayna, binbir biçimde
aşk içinde yalan içinde
hepsi aynı, hepsi içinde

belki varsın, belki yoksun
bihabersin, belki toksun
gelecekler yüzlerinde
cam gibi bir büyük öfke.

özledim ben bu şarkıyı  Roll Eyes

alicanpurple 16.01.2007 22:19:36
bu şarkı için sadece 2 sayfa doldurabildik.. çok şaşırdım valla.. benim için en güzel şarkılardan biridir aşk içinde !!

* Nevermind(!) 27.01.2007 09:43:05
CAM GİBİ BİR BÜYÜK ÖFKE!!! bu söze bitiyorummm!! gördüğüm heryere de yazmışımdır bu zamana kadarrr..  çok iyi bir parça.!

morelif 28.01.2007 20:30:57
mükemmelll bir parçaaa   

hrn_Hilal 29.01.2007 00:06:56
gerçekten de süper bir parça en sevdiğim şarkılarından birisi Smiley
ilk siftahım bura oldu, ilk mesajım Wink

»aTua 29.01.2007 10:21:13
Süper şarkı gerçekten  Wink

HeLe ''Bugün varsın yarın yoksun kocaman bir çığlık oLsun!'' demiyor mu of of Cry

D_e_s_T_r_o_y 04.03.2007 17:46:03
abi  şarkı da asıl anlatılmak istenen hayattaki yaşama amacımızı anlamamızzdır.bugün varsın, yarın yoksun
kocaman bir çığlık olsun
bilen bilsin, duyan duysun
benim derdim senin olsun

aşk içinde yalan içinde
tek bir ayna, binbir biçimde
aşk içinde yalan içinde
hepsi aynı, hepsi içinde

belki varsın, belki yoksun
bihabersin, belki toksun
gelecekler yüzlerinde
cam gibi bir büyük öfke.

D.Y.S 04.03.2007 17:47:04
vay be..şarkı güzel,ses güzel,yorum güzel daha ne olsun??

aci 09.03.2007 18:48:07
cidden çok güzel bi şarkı.'benim derdim senin olsun bilen bilsin duyan duysun' süper ötesi yani Smiley

cenuz*23* 11.03.2007 13:57:07
aşk içinde ye 2 sayfa az ama...klibi zaten şarkı gibi çok güzel renk uyumları falan...bir konserde harun abi "bu şarkı aşkla ilgili gibi duruyor ama kimbilir"demişti bu açıdan D_e_s_T_r_o_y un dediği gibi asıl anlatılmak istenen hayattaki yaşama amacımızı anlamamız olabilir.hem dünya yalan söylüyor albümüne daha uygun gider...

TorTu 10.05.2007 21:33:15
çok garip bir öykü bu..
son zamanlarda istemsiz olarak dinliyordum,bir sözüm vardı dinlemeyeceğiz demiştik ama tesadüf işte yolda yürürken önünden geçtiğim yerde çalıyordu farkında olmadan kulaklığımda duyuyordum şarkıyı arkadaşlarım başka şarkı kalmamış gibi bunu söylüyordu..arkadaş sordu dinlediniz mi dedi tüm gün sakin olan ben başladım dökülmeye..tesadüfler çizdi yolumu ve bunun da haberini verdiler,aşk içindeyi dinleme zamanı gelmişti..hala dinleyemedim,şimdi açtım ancak dinleyemiyorum beynim reddediyor inatla..insanlarsa çevremde söylemek için,dinletmek için sözleşmişler gibi...

cagico 26.05.2007 23:16:25
yıldız konserinde harun abi'nin aşk şarkısı olduğunu düşünmüyoruz demesi üzerine o anda kafamda şimşekler çakmaya başladı. bana da şarkının aşk şarkısı olması biraz saçma geliyodu nakarat hariç.
şarkının sözlerini adam gibi dinleyince benim aklıma yine politikacılar geldi. hani hep büyük bir zevkle,şevkle vaadlerde bulunurlar ya, ama aslında yalandır bütün sözleri. her zaman halkın derdi,halkın sesi derler,bizim dertlerimizin kendi dertleri olduğunu söylerler falan. aslında gerçeklere uzaktırlar. bir haber dolanırlar piyasada. tek dertleri kendileridir. koltuk sevdalısıdır hepsi. işte öyle adamlar...

coldheritage 28.06.2007 21:24:08
"Aşk içinde yalan içinde..Tek bir ayna,binbir biçimde.."
Bu aralar Aşk İçinde'ye taktım..ve özellikle şarkının burasını sürekli mırıldanıp duruyorum..

m.yiğit 28.06.2007 21:27:39
dinlediğim ilk günden beri aşk şarkısı olmadığını düşündüğüm
sonunda harun'un da bunu doğrulamasıyla kalbimin huzur bulduğu muhteşem albümün muhteşem şarkısı Grin

Sayfa: 1 [ 2 ] 3 4 5 6