|
||
zaten klipte çok ilginç bir şey yoktu, klibi harika kılan o renklerdi evet kesinlikle sade ama göz alıcı güzel düşünülmüş ![]()
|
||
|
||
| aşk içinde bugün varsın, yarın yoksun kocaman bir çığlık olsun bilen bilsin, duyan duysun benim derdim senin olsun aşk içinde yalan içinde tek bir ayna, binbir biçimde aşk içinde yalan içinde hepsi aynı, hepsi içinde belki varsın, belki yoksun bihabersin, belki toksun gelecekler yüzlerinde cam gibi bir büyük öfke. özledim ben bu şarkıyı
|
||
|
||
| bu şarkı için sadece 2 sayfa doldurabildik.. çok şaşırdım valla.. benim için en güzel şarkılardan biridir aşk içinde !! | ||
|
||
| CAM GİBİ BİR BÜYÜK ÖFKE!!! bu söze bitiyorummm!! gördüğüm heryere de yazmışımdır bu zamana kadarrr.. çok iyi bir parça.! | ||
|
||
| mükemmelll bir parçaaa | ||
|
||
gerçekten de süper bir parça en sevdiğim şarkılarından birisi ![]() ilk siftahım bura oldu, ilk mesajım
|
||
|
||
Süper şarkı gerçekten ![]() HeLe ''Bugün varsın yarın yoksun kocaman bir çığlık oLsun!'' demiyor mu of of
|
||
|
||
| abi şarkı da asıl anlatılmak istenen hayattaki yaşama amacımızı anlamamızzdır.bugün varsın, yarın yoksun kocaman bir çığlık olsun bilen bilsin, duyan duysun benim derdim senin olsun aşk içinde yalan içinde tek bir ayna, binbir biçimde aşk içinde yalan içinde hepsi aynı, hepsi içinde belki varsın, belki yoksun bihabersin, belki toksun gelecekler yüzlerinde cam gibi bir büyük öfke. |
||
|
||
| vay be..şarkı güzel,ses güzel,yorum güzel daha ne olsun?? | ||
|
||
cidden çok güzel bi şarkı.'benim derdim senin olsun bilen bilsin duyan duysun' süper ötesi yani
|
||
|
||
| aşk içinde ye 2 sayfa az ama...klibi zaten şarkı gibi çok güzel renk uyumları falan...bir konserde harun abi "bu şarkı aşkla ilgili gibi duruyor ama kimbilir"demişti bu açıdan D_e_s_T_r_o_y un dediği gibi asıl anlatılmak istenen hayattaki yaşama amacımızı anlamamız olabilir.hem dünya yalan söylüyor albümüne daha uygun gider... | ||
|
||
| çok garip bir öykü bu.. son zamanlarda istemsiz olarak dinliyordum,bir sözüm vardı dinlemeyeceğiz demiştik ama tesadüf işte yolda yürürken önünden geçtiğim yerde çalıyordu farkında olmadan kulaklığımda duyuyordum şarkıyı arkadaşlarım başka şarkı kalmamış gibi bunu söylüyordu..arkadaş sordu dinlediniz mi dedi tüm gün sakin olan ben başladım dökülmeye..tesadüfler çizdi yolumu ve bunun da haberini verdiler,aşk içindeyi dinleme zamanı gelmişti..hala dinleyemedim,şimdi açtım ancak dinleyemiyorum beynim reddediyor inatla..insanlarsa çevremde söylemek için,dinletmek için sözleşmişler gibi... |
||
|
||
| yıldız konserinde harun abi'nin aşk şarkısı olduğunu düşünmüyoruz demesi üzerine o anda kafamda şimşekler çakmaya başladı. bana da şarkının aşk şarkısı olması biraz saçma geliyodu nakarat hariç. şarkının sözlerini adam gibi dinleyince benim aklıma yine politikacılar geldi. hani hep büyük bir zevkle,şevkle vaadlerde bulunurlar ya, ama aslında yalandır bütün sözleri. her zaman halkın derdi,halkın sesi derler,bizim dertlerimizin kendi dertleri olduğunu söylerler falan. aslında gerçeklere uzaktırlar. bir haber dolanırlar piyasada. tek dertleri kendileridir. koltuk sevdalısıdır hepsi. işte öyle adamlar... |
||
|
||
| "Aşk içinde yalan içinde..Tek bir ayna,binbir biçimde.." Bu aralar Aşk İçinde'ye taktım..ve özellikle şarkının burasını sürekli mırıldanıp duruyorum.. |
||
|
||
| dinlediğim ilk günden beri aşk şarkısı olmadığını düşündüğüm sonunda harun'un da bunu doğrulamasıyla kalbimin huzur bulduğu muhteşem albümün muhteşem şarkısı
|
||