|
||
...aaaaaaaaşk içindeeeee yalaaaaaaaaaaan içindeeeeeeeee tek bir ayna binbir biçimdeee...diye bağırması çok harika ya!MVÖ'ne diyecek söz bulamıyorum valla!Nazar değmesin!
|
||
|
||
| harika ve benim için çok özel bir şarkı..... | ||
|
||
evet benim için de özel bir şarkı ![]() bugün varsın,yarın yoksun kocaman bir çığlık olsun bilen bilsin,duyan duysun benim derdim senin olsun aşk içinde, yalan içinde tek bir ayna,binbir biçimde aşk içinde yalan içinde hepsi aynı,hepsi içinde belki varsın,belki yoksun bihabersin,belki toksun gelecekler yüzlerinde cam gibi bir büyük öfke. |
||
|
||
grup bu şarkının aşk şarkısı olup olmadığından hala emin değiliz demişti. bencede öyle bazen aşk şarkısı gibi geliyor bazende başka bir şeyler anlatıyormuş gibi ilginç bi o kadar da güzel şarkı.klibide enteresandı.
|
||
|
||
| aşk tam olarak ana konusu değil sanki. aşıksan,aşk varsa hayatında ki hep vardır yalanda vardır hayatında demek oluyor bu galiba.yani aşk yalan demiyorlar, aşk yalanlı diyolar.bugün varsın yarın yoksun,aşık ol olacaksan kısacık hayat,kocaman bir çığlık olsun, aşkın çığlıkları,bilen bilsin duyan duysun aşkını,nasılsa ölümlü dünya,benim derdim senin olsun aşk her şeyi paylaştırır, aşk içinde duyguların fırlamış,yalan içinde yalan söylemek zorundasın tek bir ayna binbir biçimde tek bir duygu,olay ,şey binbir pencereden baktırır sana,bu yüzden pek çok değişik bakış açısı olunca kafan karışır, belki varsın belki yoksun ne anlamışsınki aşk ynı zamanda acı verir.bihabersin,ondan haberin yok,belki toksun çözemedim valla . gelecekler yüzlerinde cam gibi bir büyük öfke aşkın yasaksa kızacaklar sana yüzünde bir öfke elindede kamçı.valla bende alayamadım aşk şarkısımı değilmi? ?
|
||
|
||
| çok güzel şarkı zaten mor ve ötesinin bütün şarkıları çok güzel!!! | ||
|
||
| bu şarkısı tek kelime ile SÜPER... | ||
|
||
"aşk içinde" süper bir şarkı.."BENİM DERDİM SENİN OLSUN"
|
||
|
||
| bugün varsın, yarın yoksun hep bu mantıkla yaşıyorum ![]() |
||
|
||
| tek bir ayna,binbir biçimde ---- hepsi aynı hepsi içinde | ||
|
||
| bugün varsın yarın yoksun kocaman bir çığlık olsun.... güzel bir şarkı ... |
||
|
||
mor ve ötesini sevmeye ve tanımaya başlamamı sağlayan parça..küçüktüm o zaman tek albümlerinin "Dünya Yalan Söylüyor" olduğunu sanıyordum o zamanlar küçüktüm aşıkta değildim ama bugün vardım yarın yoktum..kocaman bi çığlık oldum..
|
||
|
||
bu kadar az ilgi olmasına bende şaşırdım güzel şarkı tam anlamıyla mükemmel
|
||
|
||
| buguün varsin yarin yoksun eyyt be ne güzel demis bizimkiler yine, cok haklilar... ya Allahim bu kadar mi olur ya sarkinin her sözün bir degisik anlami var, kurcalarsak daha da güzel anlamlar cikar
|
||
|
||
| Yine harika bir şarkı benim özellikle klibinde şarkının sonlarına doğru Kerem Özyeğenin çaldığı elektro gitar solosu çok hoşuma gidiyor hani 2. nakarattan sonraki ara nağme. | ||