|
||
| buda cok acayip hos bi parca | ||
|
||
bugün varsın, yarın yoksun ![]() dinleyip dinleyip doyamadığım şarkı =) |
||
|
||
| muhteşem bi şarkı gerek sözü ile gerek müzik ile harika vazgeçemediğim bi parça | ||
|
||
| her şarkının baskın bir özelliği vardır.bu şarkı ''büyüleyici'' sadece giriş kısmındaki o melodisini dinlemem bile çok uzaklara gitmem için yeterlidir... milyonlarca duygunun sadece tek bir kaynağı var .. off en az ''23 '' kadar çarpar beni |
||
|
||
| Bugün varsın yarın yoksun dedirten bir şarkı.. Kocaman bir çığlık olup büyüyor her duyduğumda. Ve etkileyici ..Acizliğimizi yüzümüze her vurduğunda bile söylemekten bıkmayacağım bir şarkı benim için.. |
||
|
||
| müziğini çok sevdiğim bir şarkı ve her dinlediğimde beni çok düşündürüyor | ||
|
||
bu sarkinin melodisi yeter ![]() bu sarkiyi cok seviyorum gercekten. en güzel sarkilardan.. |
||
|
||
| bence mor ve otesinin en güzel şarkılarından biri bana göre Bugün varsın, yarın yoksun Kocaman bir çığlık olsun Benim derdim senin olsun Bilen bilsin, duyan duysun özellikle bu sözler harika
|
||
|
||
| "mor ve ötesi" deyince akla "ilk" gelenlerden bir şarkı bu bence.Benim için de öyle mesela.. Ve asla es geçemeyeceğim bir şarkı aynı zamanda.. | ||
|
||
| klibin ilk çıktıgında beğenmemiştim ama sonrada çok bağlandığım şarkı. | ||
|
||
| DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR ALBÜMÜ EN MÜKEMMEL ALBÜMLERİ HER ŞARKI SEVİYORUM BU ALBÜMDEKİ AMA BU ŞARKIYI BEK DİNLEMEDİM YİNEDE ÇOK GÜZEL VE ANLAMLI BİR ŞARKI | ||
|
||
ilk defa mvö'nün en güzel şarkısı diye ayırabileceğim bir şarkı...Çok seviyorum...bütün onu dinliyip duruyorum
|
||
|
||
| bütün gün pardon |
||
|
||
| 'aşk içinde yalan içinde hepsi aynı hepsi içinde' süper yha bn çok beğeniyorum diğer şarkıları gibi | ||
|
||
En sevdiğim Mor ve Ötesi şarkılarından( ki tüm şarkılarını çok seviyorum ) Ama bir,aşk içinde, deli, bazen... bunların benim için ayrı yerleri var.. O yüzden AŞK İÇİNDE çok güzeell bir şarkı..
|
||