|
||
| Aşka göre Yalanlar... | ||
|
||
Mor ve Ötesi nin en sevdiğim şarkılarındandır.. sözler ve müzik o kadar uyumlu ki.. bu arada gereksiz kısaltmalar yapmayalım arkadaşlar kelimeleri düzgün yazmaktan elimiz uyuşmaz sanırım
|
||
|
||
| doğrusunu söylemek gerekirse sahane bir sarkı ve çok duygusal her dinlediğim de mutlaka ağlarım | ||
|
||
aslında bu şarkıda şifrelenmiş birşeyler olduğunu tahmin ediyorum şüphelerim çok kuvvetli ![]() ya şöyle söyleyeyim okuduğum bazı kitaplarda nedense hiçbir şarkı aklıma gelmezken bu şarkı aklıma gelir kitaplar da genelde bende birbirine benzer duygular uyandıran kitaplardır...
|
||
|
||
| çok sevdiğim bi şarkı | ||
|
||
| duygularıma tercüman olmuş yine mor ve ötesi, fazla söze gerek yok her zamanki gibi bir mvö harikası | ||
|
||
| Tam bir aşk şarkısı *Küçük harfle yazalım. |
||
|
||
Klibi ile tam bir bütünlük sergilemeyi başarmış nadir şarkılardan bence ![]() Bu arada bu güzelim şarkıyı bu sitede az kişi mi seviyor, çok az kişi yazmışta ![]() Olur mu öyle şey? Özellikle son 3 yıl askerlik dahil en çok dinledigim şarkıdır. |
||
|
||
| ben de bir aralar durmadan dinlerdim.çok güzel bir şarkı. | ||
|
||
| süper süper süper mvö nün ennnn ama enn sevdiğim şarkılarından biri bunu dinleyince kendimi kaybediyorum | ||
|
||
| en sevdiğim Mor Ve Ötesi şarkılarından biri.sözleri müziği klibi tam anlamıyla mükemmel bir şarkı. | ||
|
||
| Herşeyiyle harika şarkı.Klibini de cok severim... | ||
|
||
en sevdiğim Mor Ve Ötesi şarkılarından biri.sözleri müziği klibi tam anlamıyla mükemmel bir şarkı. Haklısın en güzel şarkılardan biri.... |
||
|
||
| '' tek bir ayna binbir biçimde '' aşık olunan şahsiyeti düşünürken kendini hep çok farklı konuların içinde bulma durumu afallayıp kendine gelince sonra tekrar yine onu düşünüyorsun....tabi tarifsiz bknz: büyük düşler ![]() |
||
|
||
| aaaaaşk içindeeeeee!!!! süperrr | ||