|
||
özlemin programından bi kaç resim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UNUTMAYIN PROGRAM HER SALI SAAT 22.00 DA |
||
|
||
| 1 Nisan 2008'de Sabancı Üniversitesi'ndeki konserindeydim. Küçüklüğümden bugüne severek dinlediğim ve konser sonunda saygımın, hayranlığımın kat kat daha arttığı sevgili Özlem Tekin,inanılmazdı. SGM'yi dolduran izleyicilerin ilk şarkıda oturarak izlemesine alınıp takılmasıyla, sahnenin en önünde buluverdik kendimizi. Yakından çok daha güzel. Canlı performansı ve sesi de mükemmeldi. Konser sonunda Sabancı Üniversitesi bahar şenliklerine katılacağını söyledi. Sanırım 24 Mayıs gibi olacakmış. Şebnem Ferah'ı da çok severim ama bence aralarında samimiyet farkı var. |
||
|
||
| Safak: Volvox grubunda birlikte müzik yapan Özlem Tekin ve Sebnem Ferah ikilisi arasinda ilk rock albümü yapan Özlem Tekin olmustu. Hatirliyorum, Özlem Tekin’in ilk albümü icin o dönemlerde alternatif pop albümü yorumu yapilmisti. Özlem Tekin’i basarili buluyor musun? Sebnem: Özlem Tekin’i bi sarkici olarak kesinlikle cok basarili buluyorum. Safak: Tabii isin öbür tarafinda bi de tabii sözler var, besteler var. O anlamda nasil buluyorsun? Sebnem: O, yani ben Özlem’i yakin tanidigim icin, gecmiste beraber calistigim icin, Özlem’in istemedigi ve kendi icin uygun görmedigi hic bi seyi yapmayacagini biliyorum. Dolayisiyla yaptigi her seyi kendi dogru buldugu icin yapiyordur diyorum. Ve bundan daha fazlasini da söyleyemem, cünkü hani kendi icinde ne hissettigini ancak o bilir. Ama ben genel olarak baktigimda son derece basarili buluyorum, cünkü her seyden önce iyi bi sarkici. Yani sadece bu bile benim icin saygi duymam icin yeterli. bir röpörtajı |
||
|
||
programından aşk herşeyi affedermi şarkısının canlı performansı |
||
|
||
programından aşk herşeyi affedermi şarkısının canlı performansı çok talı ya burda programından beni yakan aşkın canlı performansı burda da şaçlara dikkat!!!! bu performansı çok sevdim ya tipi ilginç cidden:) |
||
|
||
| özlem iyidir ya biraz fazla abartı gülüyo yani ben konserde öle gördüm | ||
|
||
| programının bu haftaki konukları ayşe hatun önal(yeni albümü süper özellikle kalbe ben şarkısı) ve üçnoktabir unutmayın program her salı kraltvde saat 22.00da | ||
|
||
| Bu kadıncağızı kimse sevmiyor..Mesela bir arkadaşım var Bademle Özlem Tekin'in bir şarkısı varya düet, kalpsiz..O şarkıyı dinliyor, ama Özlem Tekin'i sevmiyor. Bu arada şimdi yazarken fark ettim Özlem'in de soyadı Tekin'di dimi ya
|
||
|
||
| çünkü özelm tekinin fanlarının isteği doğrultusunda davranmıyo canı ne istiyosa onu yapıyo zaten istediğini yapmasa biraz daha akıllı olsa refah ferah içinde yaşardı ama özlemi özlem yapan bu | ||
|
||
| programı çok güzel.. | ||
|
||
özlem tekinin sarkilarini pek dinlemiyorum ama bademle yaptigi sarkisi cok güzel
|
||
|
||
sesini beğendiğim insanlardan ama pek dinlemem
|
||
|
||
| hiperaktif'te de izledim ve pek düşüncem değişmedi. nedense çok itici geliyor bana özlem, bazı şarkılarını severim tabi o ayrı.. | ||
|
||
rainbow özlemi çatlaklar sever cidden,sen ağır başlı biriysen eğer sevmezsin:) (şaka yapmıyorum bu cidden böyledir)
|
||
|
||
| insan bu kadar mı az ve öz konuşur?.. bu kadar mı gerçekçi ve sıradışı olur?.. Özlem Tekin rock müzikteki duruşuna çok yakışan cevaplar verdi sorularıma. istediği kadarını söyledi , istediği şekilde yansıttı. gerçi bana göre röportaj çok kısa sürdü , istediğim kadar da çarpıcı bir şey çıkmadı ama... yine de kaçırılmaması gereken bir sohbet oldu. NEDEN BU KADAR ARA VERDİNİZ MÜZİĞE? size öyle geliyor. ben yaşamaya devam ediyorum. hiçbir şeye ara vermedim. ŞARKILARI SEÇERKEN NELERE DİKKAT EDİYORSUNUZ? enerjik , dinamik ve heyecanlı olmalarına. onun dışında çok katı kurallarım olmadı hiç bir zaman. YAPTIĞINIZ ŞARKILARI BAŞKALARIYLA PAYLAŞMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ? evet. paylaştım da zaten. levent yüksel ' e şarkı verdim. uygun birileri olduğunda paylaşmaya devam ederim. KENDİNİZE ÖRNEK ALDIĞINIZ BİRİLERİ VARMI? bu yaştan sonra olmuyor o dediğiniz.maalesef örnek alınan oluyorsunuz. KİMİNLE DÜET YAPMAK İSTERSİNİZ? bu konuda bir şey söyleyeceğim ; inanıp ınanmamak size kalmış. düet yapmak istediğim kimse yok. kendi kendime yettiğimi düşünüyorum belki de. OYUNCULUĞA NASIL BAKIYORSUNUZ? oyunculuk benim yeni mesleğim. heyecanla bakıyorum tabii. o işi çok sevdim. SİZE BİR DİZİ YA DA FİLM TEKLİFİ GELSE... KİMİNLE BAŞROL OYNAMAK İSTERDİNİZ? tartışmasız cevabım belli ; Haluk Bilginer. onunla aynı projede yer almanın düşüncesi bile güzel. AŞKI TARİF EDER MİSİNİZ? aşk bence geçici bir delilik hali. SEVGİLİNİZ VAR MI? var. KİM OLDUĞUNU VE ARANIZIN NASIL OLDUĞUNU SORSAK... cevap vermem. EVLİLİK HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? bir öyle bir böyle. PEKİ MODAYLA ARANIZ NASIL? berbat. ben hala kadın gibi giyinmeyi beceremedim ki. SPOR YAPIYOR MUSUNUZ? VÜCUDUNUZ YAPTIĞINIZI İSPATLAR GİBİ AMA... ibadet gibi yaparım sporu. asla vazgeçmem. TELEVİZYONDA EN ÇOK İZLEDİĞİNİZ PROGRAMLAR HANGİLERİ? yabancı filmler ve belgeseller. KISKANÇ MISINIZ? NELERİ KISKANIRSINIZ? kıskançlığım orta şeker. idare ediyorum yani.mesleki kıskançlıklarım var benim o kadar. EN SEVMEDİĞİNİZ HUYUNUZ? samimiyet ve gevezelik. İŞİNİZLE İLGİLİ PRENSİPLERİNİZ VAR MI? çok köşeli değil. hayat bazen esnek olmayı gerektiriyor. bundan da şikayetçi değilim doğrusu. GERGİN ANLARINIZDA SİZİ NE RAHATLATIR? yalnız kalmak. ŞARKICI OLMAK İSTEYEN GENÇ OKURLARIMIZA TAVSİYELERİNİZ VARMI? be devirde yanlış seçim. birdaha düşünsünler. SALSA OKURLARINA SÖYLEMEK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY VAR MI PEKİ? hadi eyvallah görüşürüz. DOĞUM TARİHİ VE YILI:18 KASIM 1971 , CALİFORNIA - ABD BURCU:akrep TUTTUĞU TAKIM:fenerbahçe EN SEVDİĞİ YEMEK:kızarmış köfte ve patates EN SEVDİĞİ RENK:siyah ve asker yeşili KULLANDIĞI PARFÜM:her gün değişiyor HOBİLERİ:kickbox , heykel ve yoga EN SEVMEDİĞİ ŞEY:kararsızlık ve vakit kaybı EN KORKTUĞU ŞEY:palyaço ve cüceler TAKINTILARI:uzakdoğu sporları ASLA VAZGEÇEMEDİĞİ ŞEY:insan herşeyden vazgeçebilir. |
||