|
||
| 'HİPERAKTİF' ÖZLEM TEKİN HAYRANLARI Gençler ikinci kez hatırlatıyorum, Salı akşamı Kral TV'den başka adrese takılmayın. Yazar E-Posta: aisiklar@bugun.com.trHaber Tarihi: 10 Nisan 2008 Aradığınız, özlediğiniz program orada. Hiperaktif'te gerçek dünyaya dönüp, bol bol güleceksiniz. Özlem Tekin'i sizin de benim kadar beğendiğinizi (hatta çaktırmadan hayran olduğunuzu) biliyorum. Ne kadar yetenekli bir kız, inanamıyorum. Yorumcu olarak süper (ses rengi kimseye benzemiyor) sinemada oyuncu olarak süper. Şimdi de TV'de canlı yayında sunucu olarak süper. Kral TV'nin en büyük buluşu bence Özlem Tekin'e bu işi yaptırmak. Artık maç filan da kalmadı, Salı akşamlarını not edin. Son programda müzik daha doğrusu rockçılar ağırlıkta idi. Ama iki hafta sonra bazı şöhretler Hiperkatif'e katılmak için Kral TV yönetimine torpil yaptıracak. |
||
|
||
| hiperaktif bu yaz aylarında bitiyo ve özlem artık KESİN olarak eylük yada ekimde 4 senelik aradan sonra dönüş yapıyo hemde eski türk rock müziğinin asi kızı olarak yani asıl çizgisine dönecek | ||
|
||
Bu kadını da çook severim yaa. Dağları Deldim ile Cinayet'i çook severim.
|
||
|
||
| Badem ile yatığı düet harika zaten güzel yorumu vardı | ||
|
||
Badem ile yaptığı düet harika zaten güzel yorumu vardı Bende bunu yazmak için girmiştim bu konuya Süper şarkı gerçekten... |
||
|
||
| güzel şarkıları var biri var gezegen x kara sevda bu aralar favorilerim... |
||
|
||
cok guzel sarkı soluo ama kendısıne ole bı hayranlıgım yoktur
|
||
|
||
Badem ile yatığı düet harika zaten güzel yorumu vardı öff süper bi şarkı kalpsiz günde 10 kere dinlerim ama bıkmam.
|
||
|
||
| cinayet çok eğlenceli bir şarkı bence.. | ||
|
||
| bi dağları deldim şarkısını severim.. hareketleri falan da çok yapmacık geliyor nedense..
|
||
|
||
| Sevmiyorum, birde Şebnem Ferah'la kıyaslamazlar mı?Şebnem Ferah'ın tırnağı olamaz. | ||
|
||
| bu işler göreceli bebeğim bana görede özlem türkiyenin en iyisi şebnemi herkes bilir herkes dinler herkes sever ama özlemin 3-5 şarkısını bilip diğerlerini dinlemeyenler özlem hakkında kötü konuşur şebnem daha popiler ama popiler olması daha iyi olması anlamına gelmez bide özlemin hareketleri yapmacık bulunuyo youtube açılınca izleyin 96 yılında katıldığı hülya avşar showdada aynı son katıldığı anında görüntü showdada.. | ||
|
||
bu işler göreceli bebeğim bana görede özlem türkiyenin en iyisi şebnemi herkes bilir herkes dinler herkes sever ama özlemin 3-5 şarkısını bilip diğerlerini dinlemeyenler özlem hakkında kötü konuşur şebnem daha popiler ama popiler olması daha iyi olması anlamına gelmez bide özlemin hareketleri yapmacık bulunuyo youtube açılınca izleyin 96 yılında katıldığı hülya avşar showdada aynı son katıldığı anında görüntü showdada.. ben hem Şeboyu Hemde Özlemi seviyorum. çünkü ikisi hakkındada bilgi sahibiyim. ikisinede seviyorum...
|
||
|
||
| işte bu!! öyg gibi olun:) |
||