|
||
koca aramıyorum ki oğlum ben bu şarkılar niye........coştum ben yine...
|
||
|
||
bu işler göreceli bebeğim bana görede özlem türkiyenin en iyisi şebnemi herkes bilir herkes dinler herkes sever ama özlemin 3-5 şarkısını bilip diğerlerini dinlemeyenler özlem hakkında kötü konuşur şebnem daha popiler ama popiler olması daha iyi olması anlamına gelmez bide özlemin hareketleri yapmacık bulunuyo youtube açılınca izleyin 96 yılında katıldığı hülya avşar showdada aynı son katıldığı anında görüntü showdada.. Evet bencede göreceli ben görecesiz mi diyorum sanki, bence Şebnem Ferah'ın tırnağı olamaz bu benim görüşüm sence de Türkiye'nin en iyisidir oda senin görüşün beni zerre kadar ilgilendirmez. |
||
|
||
Bilemem ilgilenmiyorum sevmiyorum kendisini ama şu bir gerçek ki müzik dünyasındaki onca rezil rüsva herif düşünüldüğünde gene iyidir derim.
|
||
|
||
| özlem tekin'e laf yok........çok süper biri hem güzel hemde sesi süper.........resmime baksanıza ne kadar şeker...... | ||
|
||
| alayına isyan inadına tekinizm | ||
|
||
özlem tekin'e laf yok........çok süper biri hem güzel hemde sesi süper.........resmime baksanıza ne kadar şeker...... zevkler ve renkler tartışılmaz..bana hiç tatlı gelmiyo..
|
||
|
||
alayına isyan inadına tekinizm
|
||
|
||
| ben Özlem Tekin'i sevemiyorum bir türlü | ||
|
||
Bu yaz yine Cem Bey'le Yalıkavak Migros'ta görmeyi umduğum,şeker ötesi insan. ![]() Artık bir an önce albüm gelsin istiyorum
|
||
|
||
| haftaya pazartesi kıbrısa geliyor.iş saatine gelmez ise giderim. | ||
|
||
| çok seviyorum ya..istediği gibi yaşıyor kadın..o kadar içki ve sigaraya rağmen de yaşını hiç göstermior:)şarkıları da süper zaten:) | ||
|
||
Bu yaz yine Cem Bey'le Yalıkavak Migros'ta evet albümü çıkarması geçikmeye başladı bir anda önce çıksın...
görmeyi umduğum,şeker ötesi insan. ![]() Artık bir an önce albüm gelsin istiyorum ![]() |
||
|
||
| özlem albüm kaydına girdi eylül ekim gibi çıkar özlem albümde can şengül cem özkan gibi isimlerle çalışıyomuş | ||
|
||
seviyorum ya.. başlarda çok beğenmemiştim ama son birkaç yıldır ne bileyim çok sevmeye başladım.. hiperaktifi de kaçırmadan izler oldum
|
||
|
||
| Özlem Tekin gıda zehirlenmesi geçirdi Gazi Magosa Festivali için Kıbrıs'a giden Özlem Tekin, gıda zehirlenmesi geçirdi. Orkestra elemanlarının hastaneye gidelim önerisini kabul etmeyen Tekin, hasta olmasına rağmen şarkı söylemeyi tercih etti. Tekin'den konuyla ilgili açıklama ise önceki gün Maçka'da gerçekleştirilen bir kampanyanın tanıtım davetinde geldi. Sevgilisi Cem Öcal’la birlikte katıldığı davette sahne alan Tekin, 'Kıbrıs'ta üçüncü şarkıdan sonra kendime geldim. Şarkı söylemek bana ilaç gibi geldi' dedi. Mynet ten ![]() off inşalah düzelmiştrr özlem yaa . |
||