|
||
| özlem albüm kaydına girdi eylül ekim gibi çıkar özlem albümde can şengül cem özkan gibi isimlerle çalışıyomuş | ||
|
||
seviyorum ya.. başlarda çok beğenmemiştim ama son birkaç yıldır ne bileyim çok sevmeye başladım.. hiperaktifi de kaçırmadan izler oldum
|
||
|
||
| Özlem Tekin gıda zehirlenmesi geçirdi Gazi Magosa Festivali için Kıbrıs'a giden Özlem Tekin, gıda zehirlenmesi geçirdi. Orkestra elemanlarının hastaneye gidelim önerisini kabul etmeyen Tekin, hasta olmasına rağmen şarkı söylemeyi tercih etti. Tekin'den konuyla ilgili açıklama ise önceki gün Maçka'da gerçekleştirilen bir kampanyanın tanıtım davetinde geldi. Sevgilisi Cem Öcal’la birlikte katıldığı davette sahne alan Tekin, 'Kıbrıs'ta üçüncü şarkıdan sonra kendime geldim. Şarkı söylemek bana ilaç gibi geldi' dedi. Mynet ten ![]() off inşalah düzelmiştrr özlem yaa . |
||
|
||
Özlem Tekin gıda zehirlenmesi geçirdi bilgi için teşekkürler umarım bir şey olmamıstır özlem e yaa...
Gazi Magosa Festivali için Kıbrıs'a giden Özlem Tekin, gıda zehirlenmesi geçirdi. Orkestra elemanlarının hastaneye gidelim önerisini kabul etmeyen Tekin, hasta olmasına rağmen şarkı söylemeyi tercih etti. Tekin'den konuyla ilgili açıklama ise önceki gün Maçka'da gerçekleştirilen bir kampanyanın tanıtım davetinde geldi. Sevgilisi Cem Öcal’la birlikte katıldığı davette sahne alan Tekin, 'Kıbrıs'ta üçüncü şarkıdan sonra kendime geldim. Şarkı söylemek bana ilaç gibi geldi' dedi. Mynet ten ![]() off inşalah düzelmiştrr özlem yaa . |
||
|
||
biyerde okumuştum, özlem tekin harunun kuzeni diyolar
|
||
|
||
| öyle bişey yok kesinlile kuzen olayı yalan | ||
|
||
| bu arada: özlem tekin&koca kafalar http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/f1f326f4497340c054074f0aed5f56cdb9d03065491711962fd7843fd2f51474a884e638fee54c2f16074 |
||
|
||
| Beylikdüzü Festivali'nde konser veren Türk rock müziğinin asi kızı Özlem Tekin, 8 Ağustos'ta evleneceğini açıkladı. Ünlü sanatçı Özlem Tekin, Beylikdüzü 4. Uluslararası Yeşilvadi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sahne aldı. Söylediği hareketli parçalar ve dansıyla büyük beğeni toplayan Tekin, müzisyen Cem Öcal ile 8 Ağustos'ta evleneceğini açıkladı. Özlem Tekin, "Bakın ben bile koca buldum. Artık kimse evde kalmaz. Kimse evde kaldım diye üzülmesin" dedi. Konseri izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Vehbi Orakçı da, sahneye gelerek, Özlem Tekin'e plaket ve çiçeklerle teşekkür etti. |
||
|
||
biyerde okumuştum, Öyle bir şey yok . Akraba değiller Harun abimizle. Sadece soyad benzerliği o kadar.
özlem tekin harunun kuzeni diyolar ![]() |
||
|
||
| turkcellin reklamında söylediği şarkı çok güzel hayatın başındayım hayal kurma yaşındayım diyo süper şarkı:) | ||
|
||
| Şebnem Ferah'la nerede tanışmıştınız? ÖZ:Ta Ankara'da tanıştık biz Şebnem'le.Önce müzisyen olduğunu öğrendim,sonra grubu olduğunu.Ben Ogün'le (Şanlısoy) beraberdim o zaman,o daha Pentegram 'a girmemişti ama onlarla takılıyordu.Öyle bir arkadaş grubu oluştu.Demir(Demirkan),Tarkan(Gözübüyük), Şebnem ve ben...Sonra ben Şebnem'i kandırdım İstanbul2a gitmek için. Nasıl? ÖZ:Hacettepe Konservatuarı bitirmiştim.İstanbul2a gitmek istiyordum."Abicim gidelim çalalım,paraya para demeyiz " dedim.ben canlı müzik yapıyordum o zamanlar ama onlar Volvox'la konser yapıyordu sırf."Neden olmasın" dedi oturdukbir repertuar yaptık.Heart'lar falan,Ben de klavye çalacağım,ki hayatımda sahnede klavye çalmamıştım.Piyano çalıyordum.ödünç klavyelerle başladım.Şebnem ODTÜ de kaydını dondurdu,geliş o geliş. |
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() GELİNLİKLE DAMATLIK BİR HAYLİ İLGİNÇ. ÇİFT BALAYINI BODRUM'DA GEÇİRECEK... Rock müziğin sevilen ve çılgın sesi Özlem Tekin geçtiğimiz gecce Bodrum Yalıkavak'ta gerçekleştirilen nikâh töreni ile evlendi. Çiftin nikahı sadece ailelerin katıldığı sade bir törenle kıyıldı. Aykırı rockçı 08.08.08 tarihinde evlenerek çizgi dışı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Cem Öcal'ın damatlığı bahriyeli olarak askerlik yaptığı deformasyona uğramış çavuş kıyafeti olurken, Özlem Tekin'in gelinliği ise Cem Öcal'ın 1993 yılında ölen annesinin bir kıyafeti oldu. Yeni evli çift balayını da Bodrum'da geçirecek... http://www.gecce.com/pages/haber_detay.asp?haber=101680 |
||
|
||
| hayırlı olsun onun için. | ||
|
||
inanmıyorum nasıl yani evlendi demek..evet hayırlısı olsun. ama onunla anlaşmak zor olsa gerek..herkes yapamaz belli
|
||
|
||
aaa evlendi mi vovv tarihi yüzündendir
|
||