|
||
Matthew Tuck, Michael Paget, Jason James ve Michael Thomas’ın oluşturduğu metalcore grubu Bullet for My Valentine, 2003 senesinde kuruldu. Aslen 1997’den itibaren Jeff Killed John adıyla müzik yapan, özellikle Metallica ve Nirvana gibi grupların şarkılarını coverlayan grup üyeleri 2003’te grubun ismini ve tarzını değiştirmeye karar verdiler. Aynı sene Roadrunners’dan albüm teklifi alan grup, bu teklifi geri çevirdi ve kısa bir süre sonra Sony BMG ile 5 albümlük bir plak anlaşması imzaladı. 2004’ün sonlarına doğru grubun adını taşıyan ve Colin Richardson prodüktörlüğünde kaydedilen ep yayımlandı. Onu 2005’te Trustkill Records’tan çıkan “Hand of Blood” ep’si takip etti. Ep hakkında olumlu olduğu kadar oldukça olumsuz yorumlar da alan grup, ilk albümleri “The Poison”ı 2005’in sonlarına doğru yayımladı. Listelerde üst sıralara kadar çıkan albümün satış rakamı 2008’in Şubat ayında 375,000’i bulmuştu. Grubun listelerdeki durumu pek fena görünmese de müzik eleştirmenleri grubun müziğini rahatsız edici ve “ortalama” seviyede buldular. Albümden çıkan ilk single “4 Words to Choke Up” oldu. Ardından «Suffocating Under Words of Sorrow (What Can I Do)». «All These Things I Hate (Revolve Around Me) ve “Tears Don’t Fall” parçaları single olarak yayımlandı. Albümün çıkışının ardından turneye çıkan ve birçok festivalde çalan grup, 2007’nin Kasım ayında yeni albümleriyle aynı adı taşıyan «Scream, Aim, Fire» parçasına klip çekti. 2008’in Ocak ayında da yeni albüm yayımlandı. Billboard 200 listesine 4 numaradan giren albüm, ilk hafta 53.000 sattı. 2008 senesini Taste of Chaos turnesi kapsamında Kuzey Amerika’yı turlayarak geçirecek olan grup, yaz aylarında düzenlenen Rock am Ring ve Rock im Park’ta sahne alacak isimler arasında bulunuyor. evet bu grup hakkında yorumlarınızı bekliyorum |
||
|
||
bi kere dream de rock me de dinledim üffffffff o ne ya uçtum resmen
|
||
|
||
nasıl yani ya benim günde 3 öğün dinlediğim neredeyse notalarını bile ezbere bildiğim bir grubu kimse dinlemiyormu yani
|
||
|
||
| Dehşet bi grup özellikle tears dont fall çok güzel bi şarkı... | ||
|
||
hand of blooooooodd
|
||
|
||
| inanılmaz güzeldir...dinlemeyenlere tavsiye edilir...özellikle the poison digipak teki introsu beni hep başka dünyalara götürür(geceleri:) | ||
|
||
| Şu ara dinlemeye başladığım bir grup.. Fena değiller.. | ||
|
||
| hand of blood , tears dont fall , all these things i hate... şarkıları favorim | ||
|
||
| çok severek dinlediğim bi grup özellikle hand of blood insani gaza getiren parçalardan biri | ||
|
||
| Bullet For My Valentine'in ikinci stüdyo albümü “Scream Aim Fire”, 28 ocakta çıkacak. Bullet For My Valentine – yeni albüm yoldaProdüktörlüğünü Colin Richardson’ın yaptığı albümle aynı adı taşıyan şarkı, aynı zamanda albümden çıkacak olan ilk single, 21 ocakta tüm formatlarda piyasada olacak. Albümün parça listesi ise şöyle: 1 Scream Aim Fire 2 Eye of the Storm 3 Hearts Burst Into Fire 4 Waking the Demon 5 Disappear 6 Deliver Us from Evil 7 Take It Out On Me 8 Say Goodbye 9 End Of Days 10 Last to Know 11 Forever and Always |
||
|
||
| tiplerinde Children of Bodom özentiliği gördüm ama iyi elemanlar. | ||
|
||
| tears don't fall mükemmel bir şarkı yeni tanıştım sayılır bu grupla baya iyiler | ||
|
||
bu grubu çoook seviyorum.curses,hand of blood,hit the floor,crazy train ve dahası muhteşem.en sevdiğim grupların başında gelir bu grup.harikalar ya coşuyorum bunlarla.
|
||
|
||
"the poison" çok güzel ama "scream aim fire" daha da güzel...harika...süper...
|
||
|
||
hand of blood , tears dont fall , all these things i hate... şarkıları favorim +1Haricinde başka şarkı dinlemem zaten güzel gruptur.. |
||