Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Murat Kekilli

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yerli Sanatçılar

: Murat Kekilli

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ]

yazgülü gürer 07.04.2008 18:56:38
adam bomba gibi patladı resmen.O şarkı yüzünden kaç kişi intihar etmiştir kim bilir Sad ...................

bir_derdim_var 07.04.2008 19:10:15
Ben 2. sınıftaydım..'Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz' diye bir muhabbet dönüyordu etrafta..
Millet akın akın intihar ediyordu..
Derken garip sanatçımız tanınmış olma yükünü kaldıramadı ve köye yerleşip bahçıvanlık yapmaya,tarlasını ekip biçmeye başladı...(o sıralar en çok buna güldüğümü hatırlıyorum..
Sanırım moda oldu Murat Kekilliyle başladı yakında Teomanda gidiyor...öhöm...)
Neyse daha sonra 'seni çılgın diye' haykırıp durdu da bir işe yaramadı..

Şuan  sanırım köy hayatından sıkılmış olacak ki ortalarda dolanıp duruyor..

yazgülü gürer 07.04.2008 19:14:38
Ben 2. sınıftaydım..'Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz' diye bir muhabbet dönüyordu etrafta..
Millet akın akın intihar ediyordu..
Derken garip sanatçımız tanınmış olma yükünü kaldıramadı ve köye yerleşip bahçıvanlık yapmaya,tarlasını ekip biçmeye başladı...(o sıralar en çok buna güldüğümü hatırlıyorum..
Sanırım moda oldu Murat Kekilliyle başladı yakında Teomanda gidiyor...öhöm...)
Neyse daha sonra 'seni çılgın diye' haykırıp durdu da bir işe yaramadı..

Şuan  sanırım köy hayatından sıkılmış olacak ki ortalarda dolanıp duruyor..

vaaayyy murat kekilli bu hallere düşücek adammıydı desene Cheesy ............

ebru_mwo 07.04.2008 19:24:05
tanımam etmem kendilerini..fotosu bile itici Undecided :-\yinede dinleyenlere saygım sonsuz...

uyanınartık 07.04.2008 20:02:50
bir tek bu akşam ölürüm şarkısını dinledim baştan sona pek ilgilenmem ama annem çok seviyordu murat kekilliyi Cheesy

deborah 18.04.2008 10:13:08
bir de şöyle bir şarkısı var daha doğrusu şarkı anonim ama yorum murat kekilli'ye ait Cheesy..şarkının adı ''Tomarza''...tam kopmaklık bir şarkı ama Cheesy

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468