|
||
adam bomba gibi patladı resmen.O şarkı yüzünden kaç kişi intihar etmiştir kim bilir ...................
|
||
|
||
| Ben 2. sınıftaydım..'Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz' diye bir muhabbet dönüyordu etrafta.. Millet akın akın intihar ediyordu.. Derken garip sanatçımız tanınmış olma yükünü kaldıramadı ve köye yerleşip bahçıvanlık yapmaya,tarlasını ekip biçmeye başladı...(o sıralar en çok buna güldüğümü hatırlıyorum.. Sanırım moda oldu Murat Kekilliyle başladı yakında Teomanda gidiyor...öhöm...) Neyse daha sonra 'seni çılgın diye' haykırıp durdu da bir işe yaramadı.. Şuan sanırım köy hayatından sıkılmış olacak ki ortalarda dolanıp duruyor.. |
||
|
||
Ben 2. sınıftaydım..'Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz' diye bir muhabbet dönüyordu etrafta.. Millet akın akın intihar ediyordu.. Derken garip sanatçımız tanınmış olma yükünü kaldıramadı ve köye yerleşip bahçıvanlık yapmaya,tarlasını ekip biçmeye başladı...(o sıralar en çok buna güldüğümü hatırlıyorum.. Sanırım moda oldu Murat Kekilliyle başladı yakında Teomanda gidiyor...öhöm...) Neyse daha sonra 'seni çılgın diye' haykırıp durdu da bir işe yaramadı.. Şuan sanırım köy hayatından sıkılmış olacak ki ortalarda dolanıp duruyor.. vaaayyy murat kekilli bu hallere düşücek adammıydı desene ............
|
||
|
||
tanımam etmem kendilerini..fotosu bile itici :-\yinede dinleyenlere saygım sonsuz...
|
||
|
||
bir tek bu akşam ölürüm şarkısını dinledim baştan sona pek ilgilenmem ama annem çok seviyordu murat kekilliyi
|
||
|
||
bir de şöyle bir şarkısı var daha doğrusu şarkı anonim ama yorum murat kekilli'ye ait ..şarkının adı ''Tomarza''...tam kopmaklık bir şarkı ama
|
||