Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
KUKLA

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Amatör Gruplar

: KUKLA

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ]

Kuklamelek 03.09.2007 22:59:34
Arkadaşlar ben geldim Kukla'dan Melek Smiley hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim çok memnun oldum gerçekten, duygulandım desem yeridir Smiley sağolun... 

red_sky 19.12.2007 19:45:29
birtanecik meleğimiz hoşgelmişsin Grin ne demek efenim siz herşeyi fazlasıyla hakediyorsunuz Tongue Grin arkadaşlar bu arada kukla artık her cuma-cumartesi 21:30/02:00 saatleri arasında kadıköy bar10 da hepinizi mutlaka bekleriz.

_bir_ 14.03.2008 10:03:56
kukla bulunduğu yerden adımlarca yükseği fazlasıyla hakeden bir grup ama ne yazık ki düzen diyorum ve ...
onlar gerçekten çok iyiler melek abla dünya tatlısı bir insan talihsiz bir organizasyonda karşılaşmıştık ama en kısa sürede dinlemeyede gidicem...

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468