|
||
| Kasabian hakkında neler düşünüyorsunuz... | ||
|
||
| franz ferdinand tadı aldığım bir grup severim dinlerim ingiltereden son zamanlarda çıkmış en iyi grup denilebilir adı galiba charles manson davasındaki bir tanığın soyadından geliyor sanırım ama tam olarak bilmiyorum | ||
|
||
| hoş abiler | ||
|
||
empire cok güzel şarkı klibi begendim rockn cokeda performansları da ahım şahım değildi ama iyi grup
|
||
|
||
3 şarkısı hariç dinlemem ve de My chemical romance e söyledikleri şeylerden dolayı artık sevmiyorum da eskiden severdim ama biz mcrfanlarını çok kırdılar ![]() neden kimse çekemiyor my chemical romance i yaa :S:S
|
||
|
||
| iyi bir grup. | ||
|
||
| sevdiğim bir grup valla şarkılarını falan çok severim ama solist bi ayrı yani:D | ||
|
||
| grup süper şarkılarını seve seve dinlerim | ||
|
||
Kulağa Hoş Gelen müzikler yapıyorlar..solistin müzik durduktan sonra ağız mimikleriyle ve boğazından çıkartığı garip sesler süper renk getiriyor,ilğinç müzikler yapıyorlar,PES 6 oyununda başlangıç müziği yapmışlar ordan tanıdım güzel grup.
|
||
|
||
mvö fan üyelik şifrem kasabian...... ti değiştirdim az önce empire klibini izlemenizi tavsiye ederim .silahlara ve ölüme karşı şarkı söylemek ...solistteki karizma kimsede yok =) |
||
|
||
Kasabian - Empire
En Sevdiğim Klipler Arasında ![]() |
||
|
||
birkaç şarkılarını dinledikten sonra sevdim bunları da."empire" gerçekten çok güzel ve farklı bir müziği var.
|
||