|
||
| bence sesi çok hoş. craig david ile alakam yoktur ama düetlerini çok beğenmiştim.. | ||
|
||
| Sting gibi bir gerçek sanatçıya tek cevap yazan sen oldun helal olsun yaa | ||
|
||
| o evet craıg davıd le yaptıkları duet cok guzeldı | ||
|
||
| Desert rose, rise and fall, shape of my heart ve daha birçok güzel şarkıya büyüleyici sesiyle hayat vermiştir Sting. Halada severek dinlemekteyim,dinleyeceğimde. Müzik adına çok önemli işler yapmış biridir. | ||
|
||
| sesini ve müziğini çok beğendiğim , özellikle şarkılarından desert rose, rise and fall, shape of my heart favorilerim olan biri... | ||
|
||
| STİNG GERÇEKTEN MÜZiĞE EMEK VERMİŞ gerçek SANATÇILARDAN BİRİDİR...çk severimözellikle "desert rose" harika bi şarkı.. | ||
|
||
| Ya Sting'i hangi şarkısı hangi vokal performansı ile övsem ki ? Bu adam modern bir edebiyatçı ilk olarak. Şarkı sözleri zaman sınırı tanımaksızın yazılmış adeta, 10 sene sonra da dinleyebilirsiniz saçma ya da kolay gelmez. İkinci olarak bu adam bir müzik dehası, her zaman yeniliğe açık. Doğu müziği kültürünü keşfetti ve 2 albümünde bu esintileri rahatlıkla görebilirsiniz. (Sacred Love albümünde Türk Klarneti'ni seslendirenin Sting olduğunu biliyor muydunuz? Sting'in çalabildiği enstrumanın sayısı o kadar çok ki, takip etmeyi bıraktım. Sürekli bir enstrumanla ilgileniyor ve çalmayı öğreniyor) Ve vokal performansı... Bu noktada da dünyada sayılı bir sese sahip Sting. İnce notalara rahatlıkla çıkabildiği gibi gayet pes bir sesle hiç detone olmadan muhteşem ses rengi ile, beni her zaman mest etmiştir. Kulaklarında her geçen gün artan duyma azlığını soranlara " Bu, benim müzik yapmama engel değil." cevabını vermiş. Cevaptan anladığım şu: Sesler ve notalara beyninde öyle bir uyum içindeki, yere taş atsanız taştan çıkan sese " Do !" diyecek neredeyse. Karizmasını es geçiyorum, görünen bir şey zaten. ( Buarada Sting 55 yaşında! ) Son olarak Sting'in kesinlikle dinlemeniz gereken şarkıları var ( Herkes aynı şarkıları yazmış ) : Mad about you (All this time/ Live, tavsiyemdir), Inside ( Sacred Love, müthiş), Every Breath You Take ( Bu şarkı eminim bir yerden kulağınıza çalınmıştır), Fragile ( Bu ayrı bir şarkı, en büyük hitlerinden), Hounds of Winter, I can't Stand Losing You............ |
||
|
||
| bence özellikle shape of my heart çok özel bi şarkı. klibi de çok güzeldi zaten | ||
|
||
| adını heryerde duyuyorum ama pek dinlemedim... | ||
|
||
| "SHAPE OF MY HEART"Leon filminin en can alıcı sahnesinde beni vuran unutulmaz bir Sting bestesidir. | ||
|
||
| Çok ilginç adam yaşlanmıyor hatta şarap gibi demek daha doğru. The Police den beri hep çizgisini bir üste taşıya taşıya bir dev oldu favorim ise DEsert Rose | ||
|
||
Çok ilginç adam yaşlanmıyor hatta şarap gibi demek daha doğru. The Police den beri hep çizgisini bir üste taşıya taşıya bir dev oldu favorim ise DEsert Rose desert rose harika bir parça gerçektende
|
||
|
||
| the police grubundan beri takip ettiğim,kaliteli ses...shape of my heart,parçasını sample yapıp craig david le düet yapmasına alışamadım.ama öyle bilem güzel. | ||
|
||
o evet craıg davıd le yaptıkları duet cok guzeldı ben de tam bunu diyecektim rise and fall çok hoş
|
||