|
||
The X Files, the 4400, Csı:ny
|
||
|
||
| Scrubs Buffy the vampire slayer married with children bunların dışında her diziden de haberim vardır, çoğunu da takip ederim ama bunlar benim bağımlı olduklarım |
||
|
||
| scrups two and half men the x files according to jim |
||
|
||
| married with children gilmore girls according to jim |
||
|
||
| 4400 hastasıyım, buffy the vampire slayers...bide the o.c. olabilir... | ||
|
||
| çizgi ama south park bence | ||
|
||
çizgi ama south park bence evet ya süper çok eğlenceli...
|
||
|
||
| the X files ER bir de the O.C vardı ama noldu bilmiyorum tatile girmişti tüm diziler bşladı nerdeyse o diziden bir hbr yok bileniniz var mı? |
||
|
||
| according to Jim, Aly Mcbeal, Bundies... Bi dizi daha vardı ama bitti maalesef... CNBC-E'yi seviyorum yaa, sempatik bi kanal
|
||
|
||
the X files oc 14 eylülde başlayacak ..
ER bir de the O.C vardı ama noldu bilmiyorum tatile girmişti tüm diziler bşladı nerdeyse o diziden bir hbr yok bileniniz var mı? |
||
|
||
hımm ii madem başlasın çok merak ediyorum bu sezonu.sağol
|
||
|
||
| E.R ve şuan 4400 tekrarını izliyorum daha önce seyredememiştim aslında aşğı yukarı bütün dizilerden haberi var unutmadan bitmeden önce angel'ı çok severek seyrediyordum bence güzel bir kanal en azından saçma değil.. | ||
|
||
| -----PRISON BREAK-------- THE O.C bu 2si aslarımdır ama cnbc-e deki bütün diziler güzel yaa... |
||
|
||
| the o.c | ||
|
||
| güzel diziler yayınlayan kanal. bu aralar televizyondan bi haber olsam da.. the simpsons buffy the vampire slayer the x files bir de angel'ı çok severdim, keşke bitmeseydi. en azından onu da baştan verseler
|
||