|
||
| HEROES harika bir dizi ya ilk bölümü bile çok harikaydı.En güzel güçde bence Hiro da var. Ama anlamadığım bişey var o da son sahne. |
||
|
||
| Heroes güzelmiş baya farklı bir şeyler geldi Six feet under mükemmel zaten Nip tuck nezaman başlayacak South park aynen devam çok iyi gidiyorlar. My name is Earl ü kaçırıyorum oda harikaydı. |
||
|
||
| Heroes çok güzel şöyle bölümlerini biriktirip bi solukta izlemek var aslında ama.. Bi de Battlestar Galactica. Bunların yanında south park,family guy,smallville.. |
||
|
||
| bir de acording to jim var | ||
|
||
| PRISON BREAK hastasıyım hele ordaki aşkım yok mu... | ||
|
||
Heroes çok güzel şöyle bölümlerini biriktirip bi solukta izlemek var aslında ama.. Ya bişi sorcam bunların dvd si olmuyormu.Yani bütün bölümlerin bittikten sonra çıkmıyor değilmi...
Bi de Battlestar Galactica. Bunların yanında south park,family guy,smallville.. |
||
|
||
| the o.c scrubs | ||
|
||
| heroes, smallville, the simpsons, the 4400,how ı met your mother |
||
|
||
| buffy the vampire slayer , the simpsons , smallville,South park | ||
|
||
Nip tuck nezaman başlayacak ![]() heroes a bende feci takıldım ama bazı bölümlerini kaçırdım dvd den halledeceğim bu ara inşallah |
||
|
||
| nip-tuck eylülde başlayacak diye biliyordum .nasıl gösterilmez ya??? hele o son bölümden sonra
|
||
|
||
| - prison break - hayatımda izlediğim en mükemmel dizi.bu senaryoyu yazan zekaya hayranım en başta.her bölüm nasıl bu kadar etkileyici olabilir.tek bölümünü bile kaçırmadan ilk bölümden beri izliyorum. umarım bu sürükleyiciliğini kaybetmez. | ||
|
||
| dizlerden heros harika bir de the lost.ama çizgi filmde the simpson:) | ||
|
||
| prison break ve family guy | ||
|
||
| 1-CSI:NY!!!!! 2-HEROES!!!! 3-BATTLESTAR GALLACTİCA!!! 4-SCRUBS ![]() 5-COLD CASE! 6-GHOST WHİSPERER! 7-Smallville 8-SİMPSONS! 9-MARRİED WİTH CHİLDREN |
||