|
||
sadece cnbc-e ve müzik kanallar tabiki! unutmadan x-files da var nasıl unuttuysam south park ı gizlicene izliyorum malum daha 5 yılım var 18 olmaya ...
|
||
|
||
| O.c. Nip/Tuck South Park Simpsons Prioson Break Family Guy |
||
|
||
| Heroes'i her seferinde övüyorum ama ben bağımlısı oldum dizinin dvd si var bnde | ||
|
||
| six feet under ama çoğunu seviyorum |
||
|
||
| dizi değil de.. Conan O'Brien in Late Night Show u müthiş bir program.beni çok güldürüyor. | ||
|
||
| The OC | ||
|
||
HEROES! Hayatımın dizisi olmaya aday. Süper bir dizi. Bırak bırakabilirsen. ![]()
|
||
|
||
| PRISON BREAK mukemmel ya DESPERATE HOUSEWIVES o da guzel baya eglenceli |
||
|
||
O.C. ÇOK GÜSEL HERKESE TAVSİYE EDERİM
|
||
|
||
| maried with children ,prison break ,south park aaslında the simpsons u da seviyordum ama sürekli amerika yı övmesi ve diğer ülkeleri aşağılamasından dolayı artık seyretmiyorum.. ama cnbc-e kesinlikle çok kaliteli bir kanal.. |
||
|
||
| south park. çoğu diziden güzel bence. yaz sezonununda başlamasıyla birlikte mankenlerin şarkıcıların oynadıkları dizilerden kat kat iyi. o dizileri izleyeceğime ... | ||
|
||
| Tv de zaten 3 dizi izliyorum. 2si cnbc-e de 1i yerli kanalda.. 1. Prison Break (vazgecilmez dizimdir) 2. Heroes |
||
|
||
| Prison break cold case heroes my name is earl ![]() ya kısaca cnbc-e deki tüm diziler cok güzel zaten 1 ntv izliyorum birde cnbc-e
|
||
|
||
| My name is Earl u ben de cok severdim bir zamanlar..Bitiyorum karma felsefesine, benim de hayat felsefem o =) Yeni bolumleri cekilmiyıor diye biliyordum cekiliyormus.. | ||
|
||
| heroes heroes heroes | ||