|
||
herous benim favorim süper yaa
|
||
|
||
| the x files vardı bitti | ||
|
||
| 1.scrubs 2.CSI NY 3.ER 4.south park 5.prison break 6.ghost whisperer 7.how i met your mother 8.cold case 9.THE OC(gerçi bitti ama unutulmaz) 10.desperate housewives ANGEL ve BUFFY THE VAMPİRE SLAYER da uutulmayan diziler arasında..........he bi de dowson's greek vardı:) ![]() ..kısaca cnbc e deki diziler kaliteli ve izletiyor kendini
|
||
|
||
| buffy the vampire slayer | ||
|
||
| yaaaa filmlerini çok izlemiyorum da çizgifilmlerine bayılıyorum...sponge bob ve simpsonlar gibi... | ||
|
||
| my name is earl, CSI: NY, family guy, prison break, smallville, the x files(baştan yayınlamaları için yırtıyorum kendimi), scrubs, (bir de e2'de)dexter.. | ||
|
||
| sanırım buraya daha önce yazmıştım ama birkaç dizim değişti en son hali: CSI:NY,HEROES,THE SIMPSONS |
||
|
||
the simpsons çok başarılı bir yapım
|
||
|
||
| heroes, smallville, prisom break.... | ||
|
||
| HEROES u tek gecerim | ||
|
||
| The Simpsons,Heroes. | ||
|
||
| the simpson, coldcase,las vegas,ghost whisperer, two and a half man, how ı met your mother | ||
|
||
| without a trace....ghost whisperer....the simpsons....family guy...south park... cold case... heroes...smaLLwiLE...the x fiLes...csı:new york...two and a haLf man ...prison break...my name is earL...daha akLıma geLmio ama müthiş bi kanal ve müthiş diziLEri varyha bu kadar oLur... | ||
|
||
| Prison break CSI : Newyork |
||
|
||
| heroes..how i met your mother..sünger bob:D..ya bi kaç tane daha var da şu an aklıma gelmiyo offf!! | ||