|
||
| the tudors , how ı met your mother | ||
|
||
heroes!!!
|
||
|
||
çok var ya ama 24 e bayılıyrum ![]() galactica ve şimdi yeni başladı ya adını bilmiyorm ![]() ama müthiş heycanlı oluo ya
|
||
|
||
| Bİ ARA THATS 70s vardı süper bir diziydi ,,asthon filan vardı |
||
|
||
24 ve lost
|
||
|
||
| Tutkunu olduklarım; One Tree Hill Nip/Tuck CSI:NY Without a Trace How I met your mother Chuck Dexter Pushing Daisies Desperate Housewives Takip ettiklerim; SpongeBob South Park Las Vegas E.R The New Adventures of Old Christine Cold Case Family Guy Two and a Half Man Ghost Whisperer Scrubs Eskilerden; Gilmore Girls Buffy the Wampire Slayer The 4400 Yani tam anlamıyla bir Cnbc-e tutkunuyum.Hatta buna bir de yan kanal e2yi ekleyelim. Hayatımın büyük bir bölümünü kaplıyor bu kanal.Özellikle yaz geceleri ve haftasonları
|
||
|
||
| heroes,lost heroes gerçekten süper bir dizi..ödülde aldılar sanırım
|
||
|
||
lost bildiğim kadarıyla cnbc-e de değil..
|
||
|
||
Two and a half man ...en sevdiklerimden biri bunu söylemeyi unutmuşum
|
||
|
||
| How ı met mother Scrubs According to Jim My name is Earl The simpsons |
||
|
||
| One Tree Hill, The 4400, Nip Tuck,Ghost Whisperer, ER ve Scrubs bide The OC vardı ama 4. sezonda bitirdiler diziyi keşke daha devam etseydi. gerçi marissa öldükten sonra iyice karışmıştı ama olsun yinede güzel diziydi ![]() aslında bütün dizileri izliyorum ve konularını biliyorum ama hiç kaçırmadan izlediğim diziler bunlar. |
||
|
||
| Buffy the vampire slayer 24 Ghost Whisperer Sünger Bob Rocko modern Life... |
||
|
||
| one tree hill married with children my name is earl // S0UTHPARK the Simpsons Avatar:Son Hava bükücü
|
||
|
||
| ya bende buaralar lost'a hiç denk gelmiyorum hangi kanalda ve saatlerini bilen varsa syleyebilirmi__? | ||
|
||
| şimdi tnt diye bi kanal geldi, orada veriyolar lost'u ama denk gelmedim reklemlarda gördüm,cnbce'de lost yok ki... ben öyle biliyorum en azından | ||