|
||
| South Park komedi ya süper yani bir de the o.c. bu sezon bitti ama neyse |
||
|
||
çizgi ama south park bence Evet ben de,bir de ayrıca The Simsons'ı severim..[ /b]
|
||
|
||
| dawson's creek masters of horror heroes |
||
|
||
HOW I MET YOU MOTHER (kesinlikle tavsiye ederim çarşamba akşamları çıkıyor )SCRUBS |
||
|
||
| the o.c. ghost whisperer desperate housewiwes marters of horror ve aklıma gelmeyen bi kac tane daha var.. onları seviyorum.. |
||
|
||
CSI:NY süper bir dizi yaa
|
||
|
||
| bu aralar 'cluck' dizisini izliyorum tabi onun öncesinde csI:ny ve how I met your mother... neyse bu böyle gider. a tabi bi de lost tabi yeni keşfettim biraz geç oldu ama... | ||
|
||
| csıny, cold case,ghost whisperer | ||
|
||
| how ı met you mother scrubs south park family guy csı:ny cold case |
||
|
||
| the o.c. ghost whisperer desperate housewiwes cold case daha var da aklıma gelmiyor |
||
|
||
| the simpsons south park ![]() bi de heroes vardı eskiden bilen varmı noldu ne zman başlıycak
|
||
|
||
adını bilmediğim bir dizi var dizi mi pekte bilmiyorum ama... böyle hep ruhlarla uğraşan bir kız eva mı o da kimse artık
|
||
|
||
adını bilmediğim bir dizi var Evet dizi o ama ismini bende bilmiyorum dizi mi pekte bilmiyorum ama... böyle hep ruhlarla uğraşan bir kız eva mı o da kimse artık ![]()
|
||
|
||
adını bilmediğim bir dizi var Evet dizi o ama ismini bende bilmiyorum dizi mi pekte bilmiyorum ama... böyle hep ruhlarla uğraşan bir kız eva mı o da kimse artık ![]() ![]() |
||
|
||
bence aynı diziden bahsediyoruz çünkü öyle ruhlarla konuşan başka dizi yok adını öğrendiğim iyi oldu sağolasın
|
||