|
||
![]() |
||
|
||
| GİLMORE GİRLS BAYA GÜZELDİ ÖNCEDEN AMA TADI KAÇTI DİYE DÜŞÜNÜYORUM... YANİ RORY İYİCE COZUTTU...SAÇMA SAÇMA ŞEYLER OLDU...DİZİNİN KONUSU ANNE KIZDI ŞİMDİ KÜSLER FALAN... | ||
|
||
| ne yokki o.c. buffy the vampire slayer the x files nip/tuck south park scrubs vb....
|
||
|
||
| prison break,csı ny,the oc,without a trace,cold case,er,smallville(ki bu dizinin izlenmesi kesinlikle tavsiye edilir) ghostwhisperer,the simpsons,family guy benim favorilerim | ||
|
||
| nip tuck two and a half men ghost whisperer | ||
|
||
ya south park halen sürüyormu,bilen var mı acaba
|
||
|
||
| according to Jim the king of Qeens malcom in the middle |
||
|
||
| Malcom in the Middle Nip Tuck vede bu aralar Er... |
||
|
||
| Sünger Bob | ||
|
||
Sponge Bob Square Pants televizyon bile izlemem normalde.. ama bunun için pazar sabahları erken uyandığım dönemler olmuştu..
|
||
|
||
| bende sadece gilmore girls izlerdim artk televizyonla bağlarımı kopardım o zarfta kitap okuyorum | ||
|
||
| ghost whisperer | ||
|
||
tabii ki csi:ny , the o.c., malcolm in the middle ,the sopranos
|
||
|
||
ya hepsi çok güzel melindayı da severim ER ı da ama gercektenm çok güzle bi dizi bence bu ER.herkese tavsiye ederim ama son bmlümleri kacırdım o baska sadece bu hafta izledim adamın kolu koptu dehşet birşeydi o kadar ani oldu ki şok oldum.nip tuck dermişim birde ama gerçekten su ghost whisperer da güzel bence Malcom in the Middleda süper ya bu kanalda kalite seyler var two and a half men da süper onun başlama sarkısıda cok güzel sonra scrubs var kopuyorum o dizi de ya hepsi çok güzel bu dizilerin anlatmakla bitmez
|
||
|
||
| ghost whisperer ,south park ... | ||