|
||
| SpongeBob Dowson's creek The simpsons Angel Buffy the vampire slayer South park Las vegas Roswell Desperate housewives The oc. vs......
|
||
|
||
| komik ama sünger bob(hastasıyım:d) |
||
|
||
| Jack Bowyer ile 24 SAAt adlı dizi...harika | ||
|
||
| özellikle '' without a trace '' ve azda olsa '' ghost whisperer '' dizilerini seyrederim.aslında cnbc-e deki dizilerin hepsi güzel. | ||
|
||
| Las Vegas | ||
|
||
| nip tuck sezon finali yapıldı south park bu aralar vermeye başlandı yine accordin to jim two and half men the simpsons malcom in the middle the x files sponge bob şu anda yayında olmayanlarda var baya ama en favori dizim SEİNDFELD ya tabi hepsini hasta gibi izlemiyorum herhafta zaman oldukça rastlarsam mutlaka izleyecek dizilerim bunlar bide dizi kültürüne aslında karşıyım yada bu türklerde mi oluyor kaç tane türk dizisi anlamlı anlamsız milletimiz bağımlısı oluyor kumandaya yapışıyorlar |
||
|
||
| nip tuck.sezon finali çok güzeldi.SOUTH PARK , SİMPSONS(SİNEMA FİLMİDE ÇIKACAK) buffy ,bide karma felsefesi yapan bir adam vardı?favorim malcolm in the middle | ||
|
||
bide karma felsefesi yapan bir adam vardı? My name is Earl güzeldi severdim. Şu anda yayıda değil değil mi? Benim pek alakam yok da.
|
||
|
||
| Değil maalesef.Tşk hatırlattığın için baya düşünmüştüm | ||
|
||
| scrubs, nip/tuck, buffy the vampire slayer, six feet under, E.R., how I met your mother | ||
|
||
| ghost whisperer bu aralar çok izliyorum... | ||
|
||
| Bir arada Kitchen Confidental vardı o da çok güzeldi. |
||
|
||
| süngerciğim, buffy the vampire slayer(ya dün yarısını izleyemedimmm:() , CSI:NY ( yahu yeni sezon bölümleri ne zaman başlıycak?) , smallvile, family guy... | ||
|
||
| [/bcold case six feet under 4.sezon nihayet bu akşam başlıyor without a trace southpark C.S.I NEWYORK MY NAME İS EARL |
||
|
||
CSI newyork,nip tuck(git gide konusu tuhaflaşmaya başladı ama genede güzel),accordin to jim,my name is earl,sponge bob,prison break ve south park en fazla zevkle izlediklerim.artık şu sezon bölümlerde başlasa iyi olacak
|
||