|
||
| Boulevard Of Broken Dreams şarkısıyla tanığım işlerini gerçekten iyi yapan bir grup.. | ||
|
||
| zamaninda o kadar cok begenerek dinledimki bugün bikmaktan dinleyemiyorum. | ||
|
||
mekkemmelim üstünde diebilirim
|
||
|
||
Çoook harika bir grup.En çok da Whatsername çok güzel ya! Bir MVÖ bir de Green Day
|
||
|
||
| ben de "wake me up when september ends"i tesadüfen dinlemiştim..klibe de şarkının sözlerine de hayran kaldım..ama diğer şarkıları da çok hoş!!! | ||
|
||
| green day en sevdiğim grup !! boulevard of broken dreams en sevdiğim şarkı ve wake me up when september ends, holiday de çok güzel =) | ||
|
||
| hem seviyorum hem sevmiyorum güzel şarkıları var gerçekten ama My Chemical Romance i kıskanıyorlar gibime geliyor
|
||
|
||
| en sevdiğim yabancı grup yaptıkları herşey muhteşem | ||
|
||
valla yabancı müzikte 1. numaramdır.green dayi çok aşırı severim bir de siyasi görüşlerinide tam tamına severim benimserim yani .geçenlerde 'working class hero' adlı şarkılarının klibini seyrediyordum içim parçalandı..200 küsür öğrenciye tecavüz etmişler,çok kişiyi öldürmüşler..bir de bu olayları görmüş yaşamış insanlar vardı konuşuyorlardı klipte biz askeri güç istemiyoruz barış istiyoruz demişlerdi...içim parçalanmıştı yani...yani yabancı bir morveötesi diyeyim öyle herşeye kayıtsız kalmıyorlar savaş karşıtılar sonuna kadar bir de bush karşıtı..
|
||
|
||
| cok tatlılar ii dinlerim bu adamları | ||
|
||
| amerıcan ıdıot sarkısıyla gecte olsa ilgimi çeken iyi bi grup |
||
|
||
| bence gayet başarılılar şarkılarını severek dinliyorum.sahne performansları da çok iyi bence | ||
|
||
| umursamadığım bir grup. | ||
|
||
cok super bır grup ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| çok seviyorum green day i sadece çok şeker değil ayrıca duruşlarıyla da çok önemli bi grup | ||