|
||
| Green day tek kelimeyle süper bir grup hem şarkıları hem kendileri hem de düşünceleri.Green dayi anlatmaya sözcükler yetmezz | ||
|
||
| GreenDay Çok Güzel Bi grup Düşünceleri bEni Mest ediyor | ||
|
||
| gerçekten çok güzel bir grup ve sesleri insana huzur veriyor.. | ||
|
||
| green day ne denebilirki american idiot sarkısını dinledikten sonraa | ||
|
||
| american idiot albumun en guzel sarkısı bence Green Day - Boulevard of Broken Dreams klıp ve sarkı cok orjınal album cok guzel olmus bı tablo ancak bu kadar guzel seslenebılırdı ınsanlara |
||
|
||
american idiot albumun en guzel sarkısı bence Green Day - Boulevard of Broken Dreams klıp ve sarkı cok orjınal album cok guzel olmus bı tablo ancak bu kadar guzel seslenebılırdı ınsanlara dimi ya aynen çok severim ben bu grubu tipleri falan da yerinde yani:) |
||
|
||
| Bence green day tüm dünyanın en iyi ve sayılı gruplarından.Şarkıları çok kaliteli.Ayrıca solistinin(billy joe)sesi çok ama çok güzel.Tarzlarıda muhteşem.Ayrıca mor ve ötesi gibi onlarda düşüncelerini açıkça ve hiç korkmadan söylüyorlar.GREEN DAYİ ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ | ||
|
||
| billienin ses rengi gerçekten çok hoş ayrıca duyarlılığından dolayı takdir ettiğim bir grup son klipleri olan working class hero coverına bayıldım böyle bir şarkıya böyle duyarlı bir klip çekilmesi çok güzel birşey o insanların seslerini duyurmak adına jesus of suburbia,wake me up when september ends ,boulevard of broken dreams,american idiot , şarkıları da gerçekten çok özel
|
||
|
||
| bi tane şarkılarını biliyorum o da süper. boulevard.... isimli bi şarkı | ||
|
||
bi tane şarkılarını biliyorum o da süper. boulevard.... isimli bi şarkı ilkin o şarkısıyla sevmiştim birde bir slov şarkıları vardı adını hatırlamadığım american idiot belli dimi kimin olduğu?
|
||
|
||
| çoook iyi bir grup ve eğer daha hiç bir şarkısını dinlemeyen onları tanımayanlar varsa wake me up when september ends le başlasınlar kesinlikle çok severler;) | ||
|
||
| ya bazıları punkçı bu diyolar ya da punk ne diye soruyorlar ya işte bu GreenDay alası punkın onlar var oldukçada zaten: PUNK'S NOT DEAD | ||
|
||
| kendi top listemde ilk sıralarda olan çok iyi bir grupp 4ever | ||
|
||
| Ben en çok wake me up when september ends i çok seviyorum..Birara durmadan dinliyordum diğer şarkılarıda çok güzel..Kilplere laf yok zaten | ||
|
||
bence greenday olaganustu kesinlikle =)
![]() |
||