|
||
| Boulevard Of Broken Dreams ve holiday süper.. | ||
|
||
| en sevdiğim şarkısı 'wake me up when september ends'..gerçi çoğu kaliteli şarkıları var ama bu bana daha bir anlamlı geliyor. | ||
|
||
| DÜNYADA ÇOK AZ BULUNAN KALİTELİ GRUPLARDAN BENCE .ŞARKILARI MUHTEŞEM SESLERİ DURUŞLARI TARZLARI SÜPER ÖTESİ.AYRICA KONSERLERİNDE İZLEYİCİYİ MÜTHİŞ COŞTURUYORLAR UMARIM GELECEK SENE ROCKN COKEYE GELİRLER. | ||
|
||
bence çok güzel şarkıları var... yeni albümleride güzel... kendilerini çok ama çok severim.....
|
||
|
||
| Boulevard Of Broken Dreams , Holiday, American Idiot süper | ||
|
||
| Green Day'in yeni albümü için halihazırda 45 şarkısı var! 2004 yılında çıkan American Idiot albümünden sonra sıkı bir şekilde yeni albüm çalışmalarına başlayan Green Day, 45 tane şarkılarının olduğunu belirtiyor. Albümün çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi veremeyen solist Billie Joe Armstrong, "Albümün ne zaman çıkacağını soranlara sadece 'bilmiyorum' diyebiliyorum. Albüm, tahmin edildiği gibi gitarla değil piyanoyla kaydedildi. Sanırım çok farklı şeyler yaşayacağız yeni albümde." diyor. |
||
|
||
| punk rock dan nefret eden bir çok müzisyen e kapak olacak derecede güzel albümler üretmişlerdir.all by myself,basket case,minority,time of your life eski albümlerinden çok hit parçalar çıkarmış.ve amerikan idiot albümü ile bu iş bu kadar demişlerdir.iyi de etmişlerdir. | ||
|
||
| bnce müthiş bir grup... tek keLimeyLE süper her şarkıLArı müthiş.. daha ne diyebiLirimkii... | ||
|
||
| bu grup tek kelimeyle süper '''''''''''''''' !!!!!!!!!!!!!! | ||
|
||
| Bu grubun şu şarkısı güzel demekte yanlış olur tüm albüm şarkıları güzel..3 sEnedir Albüm yapmıyorlar ama En kaliteli albümü patlatanalrdan içimde bir his war ve 2008 yazında Green Day Türkiye'ye gelebilir..Konserleri Çoşturuyor MüthiŞ.. | ||
|
||
zaten mtv müzik ödülleri töreninde evelsi yıl hakettiklerini de aldılar
|
||
|
||
| bence süper... | ||
|
||
Green Day'in yeni albümü için halihazırda 45 şarkısı var! evet ya sonunda.dört gözle bekliyorum canım grubum! 2004 yılında çıkan American Idiot albümünden sonra sıkı bir şekilde yeni albüm çalışmalarına başlayan Green Day, 45 tane şarkılarının olduğunu belirtiyor. Albümün çıkış tarihi hakkında kesin bir bilgi veremeyen solist Billie Joe Armstrong, "Albümün ne zaman çıkacağını soranlara sadece 'bilmiyorum' diyebiliyorum. Albüm, tahmin edildiği gibi gitarla değil piyanoyla kaydedildi. Sanırım çok farklı şeyler yaşayacağız yeni albümde." diyor.
|
||
|
||
| iyiler .... | ||
|
||
AMERİCAN İDİOT albümüne bayılıyorum!!!!!
|
||