|
||
The Offspirng ve Sum 41 ile birlikte en sevdiğim punk grubu . American idiot ve Dookie albümleri olağanüstü ! Holiday , American Idiot , When i Come Around , Working Class Hero , Basketcase , St.Jimmy , She 's a Rebel şarkılarını herkese tavsiye ederim
|
||
|
||
longview - parçasının türkçe çevirisini okudum gerçekten süpermiş
|
||
|
||
Çıksın artık yeni albüm
|
||
|
||
| punk un babaları onlar ya işte punk böyle yapılır yeni çıkan punkçılar bile onları örnek alıyo... | ||
|
||
punk un babaları onlar ya işte punk böyle yapılır yeni çıkan punkçılar bile onları örnek alıyo... greenday ın tarzında bir türk grup yok . benzemeye çalışanlar kötü
|
||
|
||
punk un babaları onlar ya işte punk böyle yapılır yeni çıkan punkçılar bile onları örnek alıyo... greenday ın tarzında bir türk grup yok . benzemeye çalışanlar kötü |
||
|
||
| billie mike ve tré çok seviyorum onları | ||
|
||
herşeyden önce duyarlılar bu güzel
|
||
|
||
harika bi grup.tüm şarkıları ayrı güzel.özellikle b.joe ya hastayım
|
||
|
||
severim
|
||
|
||
The Offspirng ve Sum 41 ile birlikte en sevdiğim punk grubu . American idiot ve Dookie albümleri olağanüstü ! Holiday , American Idiot , When i Come Around , Working Class Hero , Basketcase , St.Jimmy , She 's a Rebel şarkılarını herkese tavsiye ederim ![]() aynı şarkıların hastasıyım özellikle working class hero ve she's a rebel çok iyidir (: |
||
|
||
| punk müziği sadece 4 lü akora bağlamayıp,içine müzik katan nadir gruplardan. punk gruplarının çogunu dinleyemem,gereksiz gitar akor basmalarından tut da,gereksiz trampet kick ataklarına.bass slaplerine vs vs... ama bu adamlar daha bir sanatsal yapıyorlar bu işi.daha güzel oluyor. |
||
|
||
| yeni albümü bekliyoruz!gözlerim yollarda kaldı!!! | ||
|
||
| benim severek dinlediğim tek punk grubu.çok eğlenceli müzikleri var... | ||