Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Ülkemizde Kitaba Gerekli Önem Veriliyor mu?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Edebiyat

: Ülkemizde Kitaba Gerekli Önem Veriliyor mu?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16

c_y_l_n 28.07.2007 14:53:31
ülkemizde koltuğa yayılıp tv den magazin ,gelin kaynana tartışmaları gibi gereksiz programları izlemek daha kolay geliyor.tabi memleket meselesi sonuçta değil mi?  Undecided kitap okuyup bazı şeylere kafa yormak zor geliyor insanımıza Lips Sealed

Mc_Mino 28.07.2007 14:54:43
ülkemizde koltuğa yayılıp tv den magazin ,gelin kaynana tartışmaları gibi gereksiz programları izlemek daha kolay geliyor.tabi memleket meselesi sonuçta değil mi?   kitap okuyup bazı şeylere kafa yormak zor geliyor insanımıza
Doğru Batılılaşma :S

deborah 29.07.2007 20:27:41
İnsan neden dikenli yolu seçsin ki kitap okuyarak:(Ama bilmiyorlar daha güzel olan zoru başarmaktır..

03.08.2007 18:23:14
ÇÜNKÜ MİLLETÇE MERAKLIYIZ HEP BU KİMLE YAKALANMIŞ KİMİN SELÜLİTLERİ VAR GİBİ SAÇMA SAPAN ŞEYLERİN PEŞİNDEN KOŞTUĞUMUZ İÇİN ONA VAKİT KALMIYORDUR HERHALDE Undecided

havva2091 06.08.2007 12:36:30
zevkli bişey oldukları düşünmediklerii için...filmini (çekilmişse) izlemek daha kolay geliyordur belkii.. Roll Eyes Undecided

read 07.08.2007 21:02:42
bn tam bir kitap kurduyum kitap hastasıyım Türk edebiyatlarından dünya edebiyatına kadar bütün kitapları kütüphanemde tutuyorum sadec tutmakla kalmıyorum her gün okuyorum neredeyse çıkan bütün kitapların sahibiyiz zaten biz ailede kitap okumayı çok seviyoruz hepimiz her gün okuyoruz tanıdığım kitapla alakası olmayan insanlarada bunu yaymaya çalışıyorum çünkü kitapsız dünya düşünemiyorum e sadece kendinde okuyarak kitapl okumayı sevdiğni kanıtlayamassın herkese sevdirmelisin i sizlerde bunu biliyorsunuz kesinlikle kitap okumak insanı hem başarıya ulaştırır hem de insanın yorgunluğunu alır

elifburcu 27.08.2007 23:04:48
bilmiyorum belkide çok okuyun dedikleri için olabilir hani birşeyi insana çok söylersen yapası varsada yapmak istemezz birazda böyle oluyo olabilir ..
haklısın aslında...kitap okumanın ne kadar yararlı olduğunu söyleyip dururlar belkide böyle söyledikleri içindir yani işlerine gelmez (yararlı olduğundan Grin:) Tongue

bir_derdim_var 29.08.2007 18:59:36
Genelleme yapmak istemiyorum ama tembel bir milletiz Grin
kitabını okuyacağıma filmine giderim diyorlar..

seboist_se 29.08.2007 19:01:14
katılıorum bir_derdim_var;)
kitabını okuycama filmine giderim diyo millet

burki 06.09.2007 21:16:22
film falan meselesi de değil. türk halkı olarak tembel olduğumuz için o kadar sayfayı okumak zor geliyor. ilgimizi çekmesi gerekiyor okumamız için. ilgi çekmenin yolları bulunmalı

bir_derdim_var 06.09.2007 21:19:26
ÇÜNKÜ KİTAPLAR PAHALI Smiley

yapmayın arkadaşlar kitapçıdan almıcaksınız kitabı sergilerden alacaksınız..orjinal kitaplar satan sergilerde var hatta indirimide gayet güzel yapıyorlar..
zaman yok demeyin ayda bir kitap bile fazla geliyor bazılarına...okumayı sevmiyorsanız sevmiyorsunuzdur kimsenin kimseyi ayıplıyacağı yok bu konuda...

illegal_xx 07.09.2007 01:57:02
araştırmayı sevmiyoruzki hazır bilgi bekliyoruz sağolsunlar tvlerde yetişiyor hemen artık kitapların filml ve dizi versiyonları bile çekiliyor ne gerek var okumaya yat kalk tv izle nasıl olsa ilerde bütün kitaplar birer film/dizi olacak

psychobengi 07.09.2007 02:09:29
ülkemizde koltuğa yayılıp tv den magazin ,gelin kaynana tartışmaları gibi gereksiz programları izlemek daha kolay geliyor.tabi memleket meselesi sonuçta değil mi?  Undecided kitap okuyup bazı şeylere kafa yormak zor geliyor insanımıza Lips Sealed
Kesinlikle doğru bazı şeyler umurlarında değil ya da üşeniyolar. Tabi buna okuma-yazma oranı da etki ediyodur herhalde. Başkalarının bilinçlenmesinden ve ayaklanmasından korkan bi toplumda yaşıyoruz. Çoğumuz da uyuyo ve saçma şeylere daha çok önem veriyo Sad

simplee 07.09.2007 06:46:04
bu ülkede insanlar b konu hakkında bilgi edinmeyi araştırmayı sevmiyor...ve kitap okumala geçirecek zamanalarını ya tv başında yada pc başında geçiriyorrlar...

just me 07.09.2007 08:31:29
ben sıkılmam çok severim birine sormuştum sıkılıyorum demişti..saçmalık yahu..birinin günlüğü olsa okumaya doyamazlar..mektup..özel ne olursa ..yani yapmamalrı gereken ne olursa yaparlar..

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11 12 13 14 15 16

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468