|
||
| insanlarımıızn büyük bir çoğunluğu para kazanma peşinde olduğundan kitap okumaya zamanları da olmuyor ki milletimizin durumunu düşündüğümüzde de kitap alacak paraları olmayan ,insanlar çoğunlukta | ||
|
||
okumayı zaten sevmeyen bir topluluktuk şimdi google çıktı hepten bezgin bekir olduk gerçi kötü talihimizi ve ülke düzenini her fırsat da eleştirmeye de bayılırız
|
||
|
||
Çok Meşgul Bir Toplum Olduğumuz İçin Kitap Okumaya Vaktimiz Olmuyur
|
||
|
||
her kanalda 15e yakin dizi var.. millet tv karsisina oturup dizi izlemek varken niye kitap okusunki.. ![]() hic biri: 'aptal kutu yoruldun uyu' demiyor.. |
||
|
||
| çünkü tv. seyretmek daha kolay... | ||
|
||
| kitaba önem verenlere de önem verilmiyor............. | ||
|
||
| Okumamaya bahanesi çook olduğu için. | ||
|
||
neden yorulalım ki... bilgisayarla oynamak varken..birde tembelliğimizden sesli kitap bile icat ettik.kitap okuyupta yeni bir buluş icat etmek yerine
|
||
|
||
her kanalda 15e yakin dizi var.. millet tv karsisina oturup dizi izlemek varken niye kitap okusunki.. ![]() hic biri: 'aptal kutu yoruldun uyu' demiyor.. hic, birine bu kadar katildigimi hatirlamiyorum.. Televizyondan baska bir sürü etken var ama TV en babasi. Tv karsisinda TEMBEL TEMBEL oturup hazir gÖrüntülerin, salakca ask senaryolarinin beynimize girmesi, okuyarak anlamaya, Ögrenmeye, degismeye, hayal etmeye calismaktan daha kolay geliyor... Ancak, televizyona yüklenip bunun da insanin elinde oldugu gercegini gÖz ardi edemeyiz!! |
||
|
||
| yazarlara değer verilmiyor ki kitapları okunsun. | ||
|
||
| yoo verilmiyor değil, bence veriliyor.. benim etrafımdaki insanların hemen hemen hepsine hangi kitabı okuduğunu sorsan güzel bir cevap verirler.. sonra alışveriş de yaparız kendi aramızda.. ya da sadece benim çevrem mi böyle? belki öyledir.. ama nereye giderseniz gidin.. belli bir kesim okur kitabı.... öyledir yani.. |
||
|
||
yoo verilmiyor değil, bence veriliyor.. benim etrafımdaki insanların hemen hemen hepsine hangi kitabı okuduğunu sorsan güzel bir cevap verirler.. sonra alışveriş de yaparız kendi aramızda.. o zaman o senin şansın ya da sadece benim çevrem mi böyle? belki öyledir.. ama nereye giderseniz gidin.. belli bir kesim okur kitabı.... öyledir yani.. ![]() valla ben kiyap okuyorum diye bana entel muamelesi yapılıyor.ne diyeyim.normal olmak için salak olmak gerek heralde. |
||
|
||
kitap okumak insanı rahatlatıyor.Herkese tavsiye ediyrm ktaba karşı olan varsa karşıma çıksn.gerçekten deneyin bu arada üşengeç bir milletiz ve bu yüzden kitap okumuyoruz.
|
||
|
||
| internete girmeyi ve tv izlemeyi kitap okumaya tercih eden bi toplum olduğumuz için | ||
|
||
| eğitim düzeyinin düşük olması önemli bir neden. | ||