|
||
severek dinlediğim bi rock çı hayat nedir şarkısı biraz ürkütücü ama çok seviyom sizin düşünceniz ney demir hakkında???
|
||
|
||
onun gitarının aynısı bnde var ya türkiyede müziğin hakkını veren büyük insanlardan birisi...şarkılar zaten süpper...kendisinide severim herkes sever 'w' değil 'v' kullanıyoruz! |
||
|
||
şarkılarını beğenerek dinlerim sesi falanda çok güzel
|
||
|
||
| evet şarkıları çok hoş özellikle zaferlerim... ses desen o da var. e daha ne olsun:) | ||
|
||
| demir demirkanın en cok sevdigim parcaları resim ve göçmen bu parcalar cok hosuma gidiyo severek dinledigim sanatcıların basında | ||
|
||
| önemli isimlerden biri elektroyu konuşturuyor istanbul 2004 albümü çok güzel özellikle kahpe şarkısı çok iyi
|
||
|
||
hayat nedir? şarkısı mükemmel bence dinledikçe dinleyesim geliyo. zaten demir demirkan denince ben bi dururum. gitarı sprr
|
||
|
||
aynen arkadşım müzikleri çokk güzellll........
|
||
|
||
| adam gitarıyla konusu0,sololarr accayippp... ask varya,gitti gider, köle kral,yavas yavas mukemmel sarkılarr.. turkiyenin en iyi gitaristlerinden denilebilir.. |
||
|
||
| bence adam gbi rock yapanların başında o gelio.. | ||
|
||
| türkiyenin en iii gitaristi bncee zaferlerim çok güzel özellikle | ||
|
||
| türkiyede işini en iyi yapanlardan bence | ||
|
||
türkiyede işini en iyi yapanlardan bence kesınlıkle katılıyorumm cok kalıtelı 1 muzısyen
|
||
|
||
| belki adlı esreiyle beni taaa ortaokul yıllarımda vurmuş,pentagram basçısı...sertab erenerin sevgilisidr ayrıca ve eurovision song contestte birinci olduğumuz everyway that ı can adlı şarkıyı 10 dakikada yapmıştr... çok sağlam ve sıkı bi rockçıdır...DÜNYA BENİM,İSTANBUL ve adını hatrlayamadığım bi albüme daha sahiptr..zaferlerim resim belki aşk var ya gbi brbrinden ii şarkıları vardr...sadece müzik yapan ve son derece mütevazı bi hayat süren,mor ve ötesininde takdir ettiği bi insandr... |
||
|
||
| şu an favori şarkımm "rüzgar" mükemmel bir şarkı olmuş! | ||