Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
ahmet kaya

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yerli Sanatçılar

: ahmet kaya

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7

15.06.2007 22:12:43
konu temizlendi, tartışma mesajları silindi.
arkadaşlar,
1) konuya "hiç dinlemedim" tarzı mesajlar atmıyoruz. dinlemediyseniz yorum da yapmayınız.
2) burası müzik bölümü olduğuna göre ahmet kaya'nın şarkıları, müziği, şarkı sözleri, yorumu hakkında falan konuşun lütfen. politik yönünü ele almayın demiyorum, nasıl ki biz mvö'nün politik yönünü konuşuyorsak sizin de ahmet kaya'nın politik yönünü konuşma hakkınız var ancak bunu 2. planda tutup tartışmaya sebep olmayacak mesajlar atarsanız çok memnun olurum.
3) mesajlarınızda hakeret olup olmadığını 2 kez kontrol edin, öyle yollayın.
4) aynı görüşü paylaşmıyorsunuz diye ileri derece şeyler yazmanıza gerek yok. isteyen istediği kişiyi dinleme hakkına sahiptir kimseyi suçlayamazsınız. isteyen ahmet kaya da dinler, SOAD da. nasıl ki isteyen sağcı isteyen solcu olabiliyorsa bu da bir nevi böyle bir şey. kişisel tercih yani.kısaca ne yapıyoruz? herkese saygılı oluyoruz ve kötü düşüncelerimizi konuya kusmuyoruz.
saygılar

arkadaşlar burda kocaman bir uyarı varken hala yeni bir uyarı yazısı mı bekliyorsunuz
siz dinlemiyorsunuz diye başkalarıda aynısını yapmak zorunda değil
son uyarıdır bundan sonra daha dikkatli lütfen....

zerdust21 16.06.2007 07:38:16

siirleri cok guzeldır

zerdust21 23.06.2007 13:25:01
dınlenır nefret falan etmem bu adamdan zaten bu adamı buyuk eden ulkuculerın dahı dınlemesıdır

safranist78 27.06.2007 19:23:59
onların ülkücülüğü tartışılır

__CaMBaZ__ 27.06.2007 19:58:54
Ahmet kaya görüşleriyle şarkılarıyla türküleriyle tam bir sanatçı.ben şarkılarını sevipte kendisini sevmeyenleri anlamıyorum.sarkılarını seviyorsan kendisini de seveceksin.ha nefret ediyorsan da burda yazmayacaksın.yukarda nefret falan yazıyor.o arkadaslara söylüyorum.ahmet kayayı seviyorsan burda dile getir.sevmiyorsan zaten sevmiyorsundur.birde ülkücüler dinliyor diye ahmet kaya büyük bir insan mı oluyor.saçma...

burki 27.06.2007 20:30:32
valla şarkıları çok güzel.fakat diğer yandan özgürlükten bahseden bi faşist

[Küçük Sevgilim] 28.06.2007 15:06:19
özgün müziğin babasını dinlemeyeni tanımam

zerdust21 29.06.2007 11:25:42

ya ilginç bir cümle özgürlükten bahseden faşist

faşistler özgürlükten bahsetmez

bu ülkede gerçekten sevılen ender sanatçılardan biri

kemikleşmiş dinleyicileri var bu adamın

29.06.2007 12:07:43

bush da bir faşist tir özgürlük diye bağıra bağıra demokrasi diye girmiştir. faşistler özgürlükten bahsetmez diye bir cümle kurması yanlış değil.
ahmet kaya evet kemikleşmiş bir dinleyci kitlesi vardır.
davranışlarıyla çok tepki topladı yoksa şarkı sözlerine çamur atılması anlamsız güzel yani.dinlememde. kişiliği onun daha büyük kitlelere ulaşmasına engel olmuştur.

zerdust21 02.07.2007 22:54:25

bush da bir faşist tir özgürlük diye bağıra bağıra demokrasi diye girmiştir. faşistler özgürlükten bahsetmez diye bir cümle kurması yanlış değil.
ahmet kaya evet kemikleşmiş bir dinleyci kitlesi vardır.
davranışlarıyla çok tepki topladı yoksa şarkı sözlerine çamur atılması anlamsız güzel yani.dinlememde. kişiliği onun daha büyük kitlelere ulaşmasına engel olmuştur.
,,

siyasetci ile sanatcıyı bırmı tutuyosun sen

her kasetınde buram buram ozgurluk kokan adam

02.07.2007 23:01:03
insanlar arasında ayrım yapmam kişilikleri arasında ayrım yapılıar ama faşist faşistir ne fark var sanatçı olsa siyasetçi olsa benim burada durmak istediğim nokta faşist özgürlükten bahseder mi bahsetmez mi o zaman insanları ayrı ayrı incele bush da kendine göre haklı sende Grin
ahmet kaya'da özgürlük kokuyor tabikide dinleyen bilir.neden özgürlük kokuyor kasetleri onu sorgulamak lazım diye düşünüyorum ne yaptıki bu adam özgürlüğe bu kadar muhtaç oldu da özgürlüğü arzuluyor özgür diyelim hadi neden konuşturulmadı.

zerdust21 02.07.2007 23:13:26
ya ahmet kaya fasıst bırı olsaydı hem solcular hem sagcılar dınlermıydı onu

sımdıye kadarkı toplam kaset satısı 25 mılyondan fazla oldugunu bılıyom

ozgurluk kokmasa bu kadar satmaz adamın kasetlerı

02.07.2007 23:16:07
ya ahmet kaya fasıst bırı olsaydı hem solcular hem sagcılar dınlermıydı onu

sımdıye kadarkı toplam kaset satısı 25 mılyondan fazla oldugunu bılıyom

ozgurluk kokmasa bu kadar satmaz adamın kasetlerı
yanlış anlaşılıyorum efendim ben sadece faşist faşistir dedim ahmet kaya faşist vs. öyle şeyler yazmadım.
kendisi Orhan Doğan gibi bir durumdadır.
evet o kadar kötülensede çok büyük dinleyici kitlesi olması gerek.
de bu adam bölücü olduğunu düşünürsek yedi kaba tüküren yani dinlemek onun kasetlerini almak ne kadar mantıklı.Pkk ile ismi çok anıldı şarkılarının önüne geçti zaten.Birazda bu yazışmalarda silinir.
sitede fikir alışverişine dur deniyor yada ileri gitmeden tartışmalara dur deniyor.çok da yazıp ellerimi yormak istemiyorum..

living dead 03.07.2007 10:59:13
hiç dinlemedigim için nasıl şarkıları var bilemicem

ahmet347 03.07.2007 12:20:09
neredeyse her şarkısını ezbere bilirim. her şarkısının her satırında her kelimesinde bi anlam vardır. şimdiki o oynak popcular gibi deildir. bu siyasi olaylar da onun kendi görüşüdür. bu faşist diyenlere de katılmıorum. azcık faşist olmassan özgür de olamazsın. önemli olan bunu sınırını bilmektir. ve bu ülkücülerin dinlemesi olayına gelince. takdir ettim. bi kişi dostun da olsa düşmanın da olsa onları dinlemelisin. dertlerini öğrenmelisin.  medeni insanlardan bu beklenir.

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468