Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
ahmet kaya

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yerli Sanatçılar

: ahmet kaya

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]

E.Ü 14.06.2008 11:17:49
sevmiyorum.Ama gecenlerde bir arkadaş sarkışını yolladı KENDİNE İYİ BAK diye bir şarkı.Beyendim güzelmiş.Eee emeğe saygı sonucta.

Duygu_dd 18.06.2008 19:11:29
bizim buralarda çook dinlerler ahmet kayayı ben pek dinlemem ama bana onun şarkılarını söyletirler arkadaşlar söyle hadii derler  (siyasi düşüncelerine karışmıyorum bu arada) . ama E.Ü nün dediği gibi kendine iyi bak şarkısını ben de sewiyorum
'kendine iyi bak beni düşünme su akar yatağını bulur...'

ahmet347 18.07.2008 16:41:47
metrisin önünde durdum u dinlemenizi tavsiye ederim. gerçi ben bütün şarkılarına hastayım ama metrisin önünde durdum un yeri apayrı.

HaRuJuKu 21.09.2008 23:41:48
ahmet kaya ya vatan hayini diyen serdar ortaç ...

ahmet kaya tam bir kuvay-ı milliye hayranıdır.

serdar ortaç bırak 80 yılı dün kumarda kaybettiği parayı dahi hatırlayacak kafıza yoktur...

ahmet kaya hiç ses etmeden 18 ay askerliğini yapıp dönmüştür.

serdar ortaç milliyetçiliğinin tavana vurduğu, eline mikrofonu alıp onuncu yıl marşını söylediği dönemde askere gitmemek için kırk taklalar atan ve bunun üzerine askeri mahkemede yargılanan bir kaçak. sonra da bedelli askerlikten yararlanmıştır.

vb..

Şarkının adı:    Uğurlar Ola
Şarkı bilgisi:    Söz: M. Akif Ersoy Müzik: Ahmet Kaya

Ey sürüden arkaya kalmış yiğit
Arkadaşın gitti haydi sen de git
Bak ne diyor ceddi şehidin işit
Haydi git evladım uğurlar ola
Haydi git evladım açıktır yolun
Zalimlere karşı bükülmez kolun
Bayrağı çek ön safa geçmiş bulun
Uğurun açık olsun uğurlar ola.

Eşele bir yerleri örten karı
Ot değil onlar dedenin saçları
Dinle şehit sesleridir rüzgarı
Haydi git evladım uğurlar ola
Bayrağı çek on safa geçmiş bulun
Uğurun açık olsun uğurlar ola
Haydi levent asker uğurlar ola

Yerleri yırtan sel olup taşmalı
Dağ demeyip taş demeyip aşmalı
Sende ki coşkunluğa er şaşmalı
Kahraman askerim uğurlar ola
Bayrağı çek ön safa geçmiş bulun
Haydi levent asker uğurlar ola
Haydi git evladım uğurlar ola.

Muser* 23.09.2008 19:17:34
Ablam ile abim eskiden çok dinlerdi bütün şarkılarını bende mecbur dinlerdim güzel şarkılardı ama babam dinlememize kızınca o günden beridir dinlemiyoruz

firat027 24.09.2008 18:02:11
Özellikle dinlenebilir parçası arasında Şafak Türküsü ve Kum Gibi parçası gösterebilir. Ama pkk bayragı altında şarkı söyleyen insana saygı göstermem. Sadece bu 2 şarkısını severim. Kendisinden nefret ederim

merve_mor 29.10.2008 11:03:58
ahmet kaya ya vatan hayini diyen serdar ortaç ...

ahmet kaya tam bir kuvay-ı milliye hayranıdır.

serdar ortaç bırak 80 yılı dün kumarda kaybettiği parayı dahi hatırlayacak kafıza yoktur...

ahmet kaya hiç ses etmeden 18 ay askerliğini yapıp dönmüştür.

serdar ortaç milliyetçiliğinin tavana vurduğu, eline mikrofonu alıp onuncu yıl marşını söylediği dönemde askere gitmemek için kırk taklalar atan ve bunun üzerine askeri mahkemede yargılanan bir kaçak. sonra da bedelli askerlikten yararlanmıştır.

Cok güzel acıklamıssın Harun.Agzına saglık arkadasim..Ahmet Kaya'nın vatan haini oldugu duydugum en sacma seylerden biri.Müthis bir müzik adamıydı,arkasından söylenenler eminim canini cok acıtıyordur..Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim..(:

metrisin önünde durdum u dinlemenizi tavsiye ederim. gerçi ben bütün şarkılarına hastayım ama metrisin önünde durdum un yeri apayrı.

Metrisin önü apayrı bir sarki zaten,ama can yoldasim,baskaldırıyorum,üşür ölüm bile bunlarda cok güzel sarkilar.. Smiley

bad_dream 29.10.2008 14:08:49
Özellikle dinlenebilir parçası arasında Şafak Türküsü ve Kum Gibi parçası gösterebilir. Ama pkk bayragı altında şarkı söyleyen insana saygı göstermem. Sadece bu 2 şarkısını severim. Kendisinden nefret ederim
Fırat bi en iyisini açıklamıs metris türküsünü çok seviyorum bende nedense...

ilkem_f 12.11.2008 19:22:27
rock müzik dışında özel olarak dinlediğim bir kaç sanatçıdan sadece biri...şarkı sözlerindeki felsefi, toplumsal konular içermesi ahmet kaya sevmeme nedendir...An Gelir, Bir Acayip Adam, Beni Tarihle Yargıla, Tedirgin vb çoğu şarkısı çokkk güzeldir.

gothic_murat 23.11.2008 00:40:05
kalsın benim davam

Cosi Sara 25.11.2008 19:52:39
Şarkıları çok güzel...Özellikle İçimde Ölen Biri Var Smiley

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468