|
||
| Arkadaşlar DELİyi polis arıyo:))))))))))))))))))9 Yaptıkları Şarkı ÖSYM başkanın kulağına gitmiş ve şikayet etmiş 'şarkı hoşuma gitti fakat ben görevimi yaptım demiş' Şuan heryerde DELİ grubunun elemanlarını arıyolarmış.... DELİ ÖTESİ!MOR VE ÖTESİNİN YANINA ÇIRAK VERMELİ:)) |
||
|
||
| bu yıl öss ye gircem ve gerçekten bu güzel şarkı için teşekkürler... ayrıca güzel bir grup... |
||
|
||
| güzeller yaa_isallah bi album cıkar da dinleyebiliriz. | ||
|
||
SüperrLerr
|
||
|
||
| ne yaptılar bu polis işini bileniniz var mı? onun yüzünden albümde çıkmadı.ne güzel albüm geliyordu eylülde.eğlenecektik.uf uf
|
||
|
||
adamlar ösym şarkılarıyla tüm öss adaylarının hislerine tercüman olmuşlar helal olsun
|
||
|
||
| ne zaman mat 2 çalışsam ne zaman mat 2 canımı sıksa işte o zaman çok büyük bir zevkle dinlediğim her dinlediğimde bir kez daha teşekkür ettiğim grup;) | ||
|
||
| gerçekten süper bi gup albümlerini sabırsızlıkla bekliyorum.... | ||
|
||
| Çok hoşlar yaa o öss şarkısı dilime çok dolanmıştı bir aralar. Hocalar sınavla ilgili konuşurken içimden bağıra bağıra söylerdim:) Arkadaşın ısrarıryla gittiğim bir konserde duymuştum ilk, hatta Rashit de yorumladı sanırım o parçayı. Neysei tabii ki tek bu parçayla da değerlendirmemek gerekir. Hoşlar:) | ||
|
||
| arkadaşlar bunlar akıllı deliler:) | ||
|
||
| Deli nerede? "Kardeşim ne sesiniz çıkıyor ne soluğunuz... n'apıyorsunuz be?" mi diyorsun. O zaman biz de "sana ne!" diyoruz değerli okuyucu. evet albümle falan uğraşıyoruz, diğer taraftan bu soruşturma mevzusu ne olacak onu bekliyoruz ama sen de o kadar merak etme, bir şey oldu mu yazıyoruz işte yahu! merak kediyi öldürür diye de ekledikten sonra gidebiliriz değil mi kedikemal? http://www.deli.anatolianrock.com/ |
||
|
||
hehe şarkıları çok yerinde. ben de çıktığı zamanlar dinlemiştim. lanet olsun öss ye o sınavdan nefret ediyorum yüzde yüz eminim ki hayatımı mahvedecek öss... seviyorum grup deli'yi
|
||
|
||
| iyiler yaa... | ||
|
||
bir genç ösym hakkında bir şarkı yazmış ve süper olmuş.bide bunu video olarak hazırlamış.çok süper gerçekten.. linki tıklayın ve izleyin:D
http://www.gaxxi.com/buzz/yazi/youtube-osym-gotumu-ye |
||
|
||
| ösym sarkıları super yaa birsey soyleyeyım mı siz o sınav girsin g.tunuze D: sokayım sınav sistemınıze | ||