Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Deli

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yerli Sanatçılar

: Deli

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 [ 4 ]

_mekselina_ 20.01.2007 12:20:45
süper bişe yaaa

Edi 10.03.2007 13:01:36
ösym şarkısıyla protesto eden 'Grup Deli' üyeleri hakkında, 'kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret ettikleri' gerekçesiyle bir yıl beş ay 15'er gün hapis istemiyle dava açıldı.   delinin bu güzel şarkısı bu şekilde susturuluyor  ama biz çoktan ezberledik ve begendik

pollen 22.04.2007 17:12:42
ösym şarkısıyla protesto eden 'Grup Deli' üyeleri hakkında, 'kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret ettikleri' gerekçesiyle bir yıl beş ay 15'er gün hapis istemiyle dava açıldı.   delinin bu güzel şarkısı bu şekilde susturuluyor  ama biz çoktan ezberledik ve begendik

evet çok haklısın

12.05.2007 10:08:55
ösym şarkısıyla protesto eden 'Grup Deli' üyeleri hakkında, 'kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret ettikleri' gerekçesiyle bir yıl beş ay 15'er gün hapis istemiyle dava açıldı.   delinin bu güzel şarkısı bu şekilde susturuluyor  ama biz çoktan ezberledik ve begendik

ee bir ceza felan verildi mi?
süper bir grup onlara bir şey olmasın yaa Smiley))

aci 14.05.2007 11:25:42

'ösym gözümü yee' katılıyorum süpper bir şarkı.bide bu ceza dolayısıyla şu nakarat bölümü değiştirilmeseydi daha iyi olurdu Tongue tabi biz orjinal haliyle haliyle çoktan ezberledik Grin bide şarkının sonundaki gitar solosuna bayılıyorum yaa

rainbow 28.11.2007 21:57:04
albümleri çok eğlenceli bence. özellikle "ablam, pc, delioğlan" parçalarına dikkat edin. ablam'da güzel göndermeler var Cheesy seviyorum deli'yi(:

seçici 23.12.2007 20:57:12
tamamen bağlamdım onlaraa =)..mükemmeller,süperler,harikalar hele solistine hastayım =) çok güzel müzik yapıyorlar çokta iyi yerlerde olacaklar buna inanıyorum hatta baya bir kişi inanıyor...herkesin dinlemesi gereken bir grup,şarkıyı söylerken solistin yüz mimikleri öldürüyor beni ya bu kadar güzelmi olur =) favorilerim arasında olan bir grup...!

tanya_1 29.03.2008 21:25:18
barışarockta her yıl görmekten mutluluk duyuyorum Smiley gerçekten albümleri çok güzel.  'deliyim, delisin, delirttiler lan' diyerek sözlerime son veriyorum Smiley

zafer_bergama23 05.04.2008 14:33:34
orjinal ve de marjinaller  Grin

uyanınartık 06.04.2008 00:58:05
çok eğlenceli bir grup ösym çok güzel özellikle... Cheesy

gothic_murat 28.11.2008 22:37:55
deli oğlan parcası da güzel cook manyaklar

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 [ 4 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468