|
||
| süper bişe yaaa |
||
|
||
| ösym şarkısıyla protesto eden 'Grup Deli' üyeleri hakkında, 'kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret ettikleri' gerekçesiyle bir yıl beş ay 15'er gün hapis istemiyle dava açıldı. delinin bu güzel şarkısı bu şekilde susturuluyor ama biz çoktan ezberledik ve begendik |
||
|
||
ösym şarkısıyla protesto eden 'Grup Deli' üyeleri hakkında, 'kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret ettikleri' gerekçesiyle bir yıl beş ay 15'er gün hapis istemiyle dava açıldı. delinin bu güzel şarkısı bu şekilde susturuluyor ama biz çoktan ezberledik ve begendik evet çok haklısın |
||
|
||
ösym şarkısıyla protesto eden 'Grup Deli' üyeleri hakkında, 'kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret ettikleri' gerekçesiyle bir yıl beş ay 15'er gün hapis istemiyle dava açıldı. delinin bu güzel şarkısı bu şekilde susturuluyor ama biz çoktan ezberledik ve begendik ee bir ceza felan verildi mi? süper bir grup onlara bir şey olmasın yaa ))
|
||
|
||
ösym şarkısıyla protesto eden 'Grup Deli' üyeleri hakkında, 'kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret ettikleri' gerekçesiyle bir yıl beş ay 15'er gün hapis istemiyle dava açıldı. delinin bu güzel şarkısı bu şekilde susturuluyor ama biz çoktan ezberledik ve begendik 'ösym gözümü yee' katılıyorum süpper bir şarkı.bide bu ceza dolayısıyla şu nakarat bölümü değiştirilmeseydi daha iyi olurdu tabi biz orjinal haliyle haliyle çoktan ezberledik bide şarkının sonundaki gitar solosuna bayılıyorum yaa
|
||
|
||
albümleri çok eğlenceli bence. özellikle "ablam, pc, delioğlan" parçalarına dikkat edin. ablam'da güzel göndermeler var seviyorum deli'yi(:
|
||
|
||
| tamamen bağlamdım onlaraa =)..mükemmeller,süperler,harikalar hele solistine hastayım =) çok güzel müzik yapıyorlar çokta iyi yerlerde olacaklar buna inanıyorum hatta baya bir kişi inanıyor...herkesin dinlemesi gereken bir grup,şarkıyı söylerken solistin yüz mimikleri öldürüyor beni ya bu kadar güzelmi olur =) favorilerim arasında olan bir grup...! | ||
|
||
barışarockta her yıl görmekten mutluluk duyuyorum gerçekten albümleri çok güzel. 'deliyim, delisin, delirttiler lan' diyerek sözlerime son veriyorum
|
||
|
||
orjinal ve de marjinaller
|
||
|
||
çok eğlenceli bir grup ösym çok güzel özellikle...
|
||
|
||
| deli oğlan parcası da güzel cook manyaklar | ||