|
||
ya bencede ya cidden (mvo dan güzel olmasın)cok hos bi grup dinleyin bencede ![]() |
||
|
||
ya bencede ya cicden (mvo dan güzel olmasın)cok hos bi grup dinleyin bencede evet hele sen ağlama şarkısı tam bunalımlıktır ![]()
|
||
|
||
katılıyorummmmmmmmmmmmm
|
||
|
||
son klipleri çok hoş sensiz kalacak bu şehir...
|
||
|
||
son klipleri çok hoş oscar ödüllü bir filmmiş o klipte gösterilenler..bende sevdim sensiz kalacak bu şehir... ![]()
|
||
|
||
| Badem / Sensiz Kalacak Bu Şehir klibi.. http://www.mtv.com.tr/mplay/detail.aspx?ClipId=4448 |
||
|
||
| 2-3 şarkısını biliyorum. güzel ama ya bence (: ilk başlarda pek ısınmamıştım aslında.. | ||
|
||
son klipleri çok hoş kesinlikle katılıyorum sensiz kalacak bu şehir... ![]()
|
||
|
||
| Son kliplerini youtube den bulmuslar ordanda sahibinden istemişler ama harika gerçektende... | ||
|
||
sensiz kalacak bu şehir şarkısını şiddetle öneririm
|
||
|
||
| çok dinlemem ama özlem tekinle düet yaptıkları kalpsiz şarkısı çok güzel | ||
|
||
bu grubu severim
|
||
|
||
| mordaşların da söylediği gibi sensiz kalacak bu şehir şarkısını kesinlikle dinlemenizi öneririm insana huzur veriyor .ilk şarkıları kara değil mi 'yi sevememiştim ama gün geçtikçe diğer şarkılarının güzel olduğunu gördüm ve sevmeye başladımm özelikle kalpsiz'i baya sevdim | ||
|
||
| "sensiz kalacak bu sehir"i kesinlikle dinleyin arkadaslar süper bir parca... | ||
|
||
| Badem tarih : 05.12.2008 22:00:00 mekan : Studio Live Studio Live Sakızağacı Cad. No: 33/4 Istanbul Bilet Fiyatları: 23,00 YTL ön bilgi - 18 yaş sınırı vardır. - Kapı açılış saati 22:00 - Organizatör bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar. |
||