|
||
ahhh bana sen ağlama demeyin çok güzel şarkı yav üst üste kaç defa dinledim hatırlamıyorum ama bir şarkıyı üst üste dinleme rekoru kırmış olabilirim şarkıda sadece 'gülüm' kısmı hoşuma gitmiyor kanım ısınmadı o bölüme.. grup olarakta çok güzel müzikleri yazın bodrumda pazar güzleri hariç haftanın her günü küçük bir eğlence mekanında çalıyorlardı çok alçak gönüllüler kendisini bişey sanan o kadar çok grup var ki o grupların yanında badem şahane bence...
|
||
|
||
| Tokat Üniversitesi Bahar Şenliği 03.05.2007 Perşembe, Saat:21:00 TOKAT Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Bahar Şenlikleri 04.05.2007 Cuma SİVAS Salihli Kapalı Spor Salonu 11.05.2007 Cuma Salihli/MANİSA Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Bahar Şenliği 12.05.2007 Cumartesi, Saat:21:00 AYDIN Kakava Şenlikleri (Gece Yolcuları ile birlikte) 16.05.2007 Çarşamba, Saat: 20:30 KIRKLARELİ Kat3 18.05.2007 Cuma, Saat: 22:30 Ataevler Pazar Yanı Basın Kültür Sarayı, Kat:3 Nilüfer/BURSA İhsaniye Meydanı Halk Konseri 19.05.2007 Cumartesi BURSA Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Bahar şenlikleri 21.05.2007 Pazartesi ZONGULDAK Fatih Üniversitesi (Mor ve Ötesi ile birlikte) 23.05.2007 Çarşamba, Saat: 18:00 Büyükçekmece/İSTANBUL Okan Üniversitesi 25.05.2007 Cuma, Saat: 19:00 İSTANBUL |
||
|
||
| sen aglama cok güzel olmus. ben begendim | ||
|
||
| çok seviyorum...en güzel şarkıları sen ağlama bence | ||
|
||
| bence sesleri çok güzel yorumları filan işte yani orjinal cdsini almaya değer "sen ağlama" cok güzel.. bu kadar baska ne diyeyim süper .. yalnız bi sorum olcak onların yaptığı popa mı giriyo rocka mı cevaplarsa biri sevinirim |
||
|
||
| kara değilmi fena değil aslında diğer şarkılarınıda dinlemedim zaten | ||
|
||
bence sesleri çok güzel yorumları filan işte yani orjinal cdsini almaya değer "sen ağlama" cok güzel.. bu kadar baska ne diyeyim süper .. yalnız bi sorum olcak onların yaptığı popa mı giriyo rocka mı cevaplarsa biri sevinirim bence daha cok popa giriyo. |
||
|
||
| sen ağlama şarkıları çok güzel | ||
|
||
sen ağlama şarkıları çok güzel bende bu şarkının hastasıyım çok begeniyorum sen aglamayı
|
||
|
||
bence çıkış parçaları daha güzel hareketli, eğlenceli yaa hoş oluyor
|
||
|
||
| SEN AĞLAMA adlı şarkıları için söylenecek söz yok!!! | ||
|
||
| şarkıları hafif ve güzel | ||
|
||
sen ağlama şarkıları çok güzel bende bu şarkının hastasıyım çok begeniyorum sen aglamayı
|
||
|
||
bence çıkış parçaları daha güzel hareketli, eğlenceli yaa hoş oluyor Bencede. (:![]() Sen ağlama'ya diyecek söz yok.
|
||
|
||
| Sen Ağlama Harika... | ||