|
||
şarkıları çpk keyifli bir grup yalnız niye göz önünde değiller? olsalar daha da başarılı olurlar
|
||
|
||
| sınav filminden sonra 'sen ağlama' şarkısının uzun süre etkisinde kalmıştım. | ||
|
||
| sen ağlama.. | ||
|
||
| bencede gerçkten sen ağLama çok iyi bi şarkı.. | ||
|
||
| açıkçası albümü dinlemedim ve diğer parçalar hakkında yorum yapamayacağım... sen ağlama parçalarını seviyorum.. | ||
|
||
| bu sene hiç rastlamadım napıyolar neediyolar haberi olan varmı | ||
|
||
| evet bu sene çok az konser verdiler.hiç ortalıklarda yoklar valla. | ||
|
||
| Badem'in yeni albümü S'onsuz Ocak ayında raflarda | ||
|
||
| taksim Stüdyo Cross da prova alıyorsanız.elemanlarına rastlayabilirsiniz. | ||
|
||
| neden bilmiyorum sevemedim bu grubu ama sen ağlama şarkıları güzel gerçektende | ||
|
||
neden bilmiyorum sevemedim bu grubu ama sen ağlama şarkıları güzel gerçektende Okul Konserinde Sen Ağlama adlı şarkısını çaldık. başta hiç beğenmemiştim şarkıyı ama daha sonra çalarken muhteşem bir haz aldım. acayip koparıyo şarkısı... bir dene derim |
||
|
||
yeni şarkıları "kalpsiz" özlem tekin ile düet... |
||
|
||
| sen aglamayla aşık olmuştum bu gruba ikinci kez gönlümü çalmayı başardılar özlemle düet yaparak ve şarkı bir o kadar da güzel olmuş başarılar bademe konser turnelerine bekliyoruz bademi. | ||
|
||
| Badem’den 2008 albümü "S’onsuz" Badem ikinci albümü Sonsuz’u yayınladı. İmkansız aşkı anlatan ve duygusal bir hava yaratan albümde Özlem Tekin ve İlhan Şeşen gibi şarkıcılarla yapılan düetler de yer alıyor. Badem yeni albümü S'ONSUZ ‘da ilk albümde ağırlıklı olarak yer alan Karacaoğlan sözlerini sadece bir şarkıda kullanılıyor. Sert gitarların da yer aldığı albümde akustik tınılar ve üçlü vokal düzenlemeleri hala önemini koruyor. Söz ve bestelerin tamamına yakını, grubun prodüktörlüğünü de yapan, solist Mustafa Kemal Öztürk'e ait.Albümde "Geceyedir Küsmelerim" şarkısında İlhan Şeşen ile etkileyici bir düet yapılırken "Kalpsiz"adlı şarkıda Özlem Tekin’le işbirliği yapılmış. |
||
|
||
çalışmaları çok başarılı olmuş böyle devam etmeliler
|
||