|
||
| kalpsiz başarısız bir düet hatta başarısız vasat bir parça olmuş.galiba yine sen ağlama ya talim edeceğiz. | ||
|
||
yeni albümde özlem tekinle düet yaptılar ve ilgiç ikili olmuşlar
|
||
|
||
Özz yaa seviyorum bu kadını...valla kalpsiz çok hoş bir çalışma olmuş..klibini de çok seviyorum..dilime dolandı iki gündür iyice..şarkının sözleri,müzik,vokaller,önceki albümle bağlantı..süper süper
|
||
|
||
solisti özlem ile düetinde aynı bu akşam ölürüm murat'a benzedi ..ya da ben benzettim
|
||
|
||
| ya güzel en sevdiğim şarkıları ala gözlerini sevdiğim dilber süper |
||
|
||
bence de kalpsiz çok iyi olmuş yaa..
|
||
|
||
bence de kalpsiz
|
||
|
||
| badem cok mütevazı bi grupmuş gibi geliyo.seviyorum ben sadeliklerini | ||
|
||
| özlem tekin'le düetleri çok güzel olmuş ama yaa.. ilginç dütlerden biri, çok sevdim şarkıda iyi... | ||
|
||
ben ne bu grubu nede şarkılarını seviyorum
|
||
|
||
| "kalpsiz" gerçekten süper bişi olmuş yaa ... | ||
|
||
| Özlem Tekin ile beraber mükemmel bir iş başarmışlar.Şarkı gerçekten çok güzel olmuş.Badem'i bilmeyen insanlar onların varlığını öğrendi Özlem Tekin'in dinleyicilerin kafasındaki profili değişti.Özlem Tekin'in klipteki o mavi elbiseyle duruşu çok güzel.Klip çok ince düşünülerek hazırlanmış.Özlem Tekin ile bayan oyuncunun, bayan oyuncu ile de erkek oyuncunun hareketleri birbirini tamamlıyor.Çok başarılı. | ||
|
||
özlem tekin-kalpsiz harika olmuş ![]() bir de şunu dinleyin: badem ağacı kesinlikle tavsiye ediyorum hem sound hem sözler bakımından çok güzel olmuş
|
||
|
||
sen ağlama şarkısını çok beğeniyorum
|
||
|
||
| kalpsiz mükemmel...özlem tekinin screamleri süperr !! | ||