|
||
| Badem & Özlem Tekin Kalpsiz http://www.dreamtv.com.tr/videolar/151 adresinden izleyebilirsiniz. |
||
|
||
| Badem Türkiye turnesinde Badem konser turuna başlıyor. Konserlerde ilk ve ikinci albümlerinden pek çok parçayı seslendirecek olan grup, bu arada çekecekleri yeni klip için de çalışmaya devam ediyor.Önemli sanatçıların eşlik ettiği "S'onsuz" isimli ikinci albümde, birincisinden daha farklı bir müzikle karşımıza çıkan Badem, hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Konser Tarihleri: 10 mayıs Urfa 11 mayıs Sakarya Üniversitesi 15 mayıs Abant İzzet Baysal Üniversitesi 19 mayıs Çanakkale Belediyesi 24 mayıs Üsküdar Amerikan Lisesi 24 mayıs Sabancı Üniversitesi 30 mayıs Ooze Venue İzmir 6 haziran Mannheim - Almanya |
||
|
||
Kalpsiz'in akustiği on numara
|
||
|
||
Badem'in Geceyedir Küsmelerim şarkısı çok güzel dinlemenizi tavsiye ederim
|
||
|
||
| özlem olmasa yine dinlenirmiydi bu parça bence hayır ama bademe yeteneksiz demek istemiyorum sonuçta sözler bademin bestede öz ve bademin | ||
|
||
| ben seviyorum bademi sen ağlama sarkısıyla tanımıstım onları solistin sesi çok hosuma gidiyor müzikleri çok hoş sakin..kalpsiz güzel parça | ||
|
||
| KALPSİZ İkinci ayrılık zor geldi bana Sensiz olmadı anladım geç olsada Yalnızmısın sende sensiz gecelerde Hiç düşündün mü naparım diye Bir adım önüm sensiz gözükmüyor Kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? Eski sevgili merak edilmez mi? Beş senelik aşk unutup silinmezki Korktum aramaktan başkası çıkar diye Hep tanrıya sordum seni iyimisin diye Bir adım önüm sensiz gözükmüyor Kalbimdeki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz hapseder mi aşk? Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Nerdesin yine yolculuk nereye Telefonda sesin ısıttı ya işte Sinirle topladım tüm eşyalarını Nolur almaya gelme Bırak izlerin kalsın bende Yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz Söyle bana sebepsiz affeder mi aşk? Yollardasın evsiz mutlumusun bensiz Söyle bana sebepsiz biter mi aşk? Kalpsiz Kalpsiz Kalpsiz … Sen ağlama dedim hani dönecektin Bir damla gözyaşım silmeye bile gelmedin. çok güzell... |
||
|
||
| solistin sesi mükemmel ya çok güzel sen ağlama kalpsiz (akustiği) ve geceyedir küsmelerim şarkıları çok güzel | ||
|
||
özlem tekinle düellosu süper
|
||
|
||
Badem'in Geceyedir Küsmelerim şarkısı çok güzel dinlemenizi tavsiye ederim kesinlikle o sarkilari süper. ![]() kalpsiz'in sözleri bana bir sey ifade etmedigi icin dinlemiyorum ama aslinda fena degil parca |
||
|
||
özlem olmasa yine dinlenirmiydi bu parça bence hayır ama bademe yeteneksiz demek istemiyorum sonuçta sözler bademin bestede öz ve bademin emin ol ben Badem'i sevdiğimden dinliyorum Kalpsiz'i,Özlem'le alakası bile yok ..hatta klibi bile izleyemiyorum o derece yani
|
||
|
||
'sen ağlama'şarkıları süper... Süper bir şarkı gerçekten haklısın.... |
||
|
||
kalpsiz süper bi şarkı
|
||
|
||
sen aglama cok cok güzel bir parca son zamanlarda kalpsiz'i de cok dinler oldum. o parcalari da cok güzel. ala gözlerini sevdigim dilber de cok güzel bir parca. sonra kara degil mi var.
|
||
|
||
Sen ağlama parçalarını severdim ilk çıktıkları zaman diğer parçalarını dinlememiştim açıkçası sen ağlama'dan başka parçalarını bilmem .........
|
||